reklama

Iva Pazderková skončila na kapačkách. Bolest tajila

Herečka Iva Pazderková trpěla velkými bolestmi, které se snažila kvůli práci přecházet. Nakonec ale skončila v nemocnici na kapačkách. Na vině jsou ledvinové kameny.

Foto: ČTK

"Bolest v mém životě včera vážně získala nový rozměr," napsala herečka Iva Pazderková k fotografii z nemocničního lůžka. A přiznala, že ačkoliv ji velké bolesti a horečka trápily už předtím, nemoc přecházela, a dokonce pracovala, jako by se nic nedělo. 

"Předevčírem jsem oslavila 42, včera od rána pracovala a už týden si říkala, že ten věk je nějak sakra znát… Ve skutečnosti se moje ledviny s obrovským zápalem rozhodly hrát kámen-nůžky-papír, jen tedy naštěstí vynechaly ty nůžky a papír. To bych asi už vážně nedala. Stejně vyhrály. Z natáčení jsem rovnou svištěla do Motola, kde jsou moc milí - a zopakovali mi už postopadesáté, že k lékaři se chodí hned a že vydržet velkou bolest a horečku a přecházet záněty a kameny není flex," popsala herečka.

Ani tak ale nezapomněla vyzvat všechny své fanoušky, aby jí udělali radost finančním příspěvkem na účet, který zřídila ukrajinská ambasáda a ze kterého jdou peníze na nákup například neprůstřelných vest pro ukrajinské dobrovolníky. 

V pomoci válkou zasažené Ukrajině se herečka angažuje od samého začátku, a dokonce spolu s přítelem nabídli ubytování pro ukrajinské uprchlíky. 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama