Založ si blog

Akcia zneguj projekt kooperativizmus za 5000 Eur ukončená. Video.

Takže ani 5000 Eur nepresvedčilo. Prečo asi? Množstvo klamárov a zavádzačov, príde na lámanie chleba a všetci zdúchnu. Ponúkaných 5000 Eur by malo stačiť na ukážku toho, prečo tomu tak je.

 

Žijeme smutnú dobu. Ponúkať niečo zdôvodnené a v súvislostiach osobnostiam a riadiacim štruktúram dnešného režimu je ako rozprávať sa s mojim psom o futbalovom zápase. Buď klamú, zavádzajú, podvádzajú, alebo jednoducho čakajú na pád iných a zneužívajú na to tento režim podvodov. Možno tým spôsobili vojnu na Ukrajine, keďže projekt v diskusiách rozbije celú odbornú a riadiacu verejnosť a je jasné, čo ukáže. Možno sa tým mohlo predísť zbytočným nešťastiam. Skutočne asi aj toto môže byť realitou. Tam ale nezájdu, lebo tam ich mentálny vývoj nepustí. Riadiace štruktúry režimu sú jednoducho choré a to je podstata problémov. Všetkých. Minulých, ale aj tých dnešných. A výsledok tejto akcie len ďalším kamienkom do ukážky tejto logiky režimu. Projekt je okrem iného skvelým nástrojom na ukázanie reality doby a ideme samozrejme len ďalej 😊Viac vo videu a pripravovanej knihe… Kde to bude podrobne zdokumentované a ukázané v súvislostiach.

 

 

 

 

Máme do činenia s podvodníkmi a vrahmi v riadiacich štruktúrach režimu a to si treba definitívne uvedomiť. Do činenia s takými, ktorí vedia hľadať dôvody, ako sa niečo nedá. Spájať ľudí na nenávisti, povýšenectvu a zlomyselnosti. Ktorí ešte aj takú príležitosť ako je táto, keď sa niečo takto nadčasové a doslova už dokonale vedecky zdôvodnené ponúka využívajú a zneužívajú na to, aby toho človeka odignorovali, vysmiali a zneužili jeho postavenie s tým, že tým udržia karavánu nenávisti a zla v pohybe. Máme do činenia so zločineckým režimom, kde v kontexte s vojnou na Ukrajine zlodej kričí, chyťte zlodeja. Aj keď v tomto prípade bude hrať úlohu zrejme aj potreba náboženskej komunity, v ktorej sa projekt ponúka. Potreba lynču, odstránenia niekoho, novodobého naháňania bosoriek. Ktorá tu spája a asi jediná dodáva energiu. Na ktorej sú tu založené vzťahy, rodiny a čomu sa tu deti učia odmala. Bohužiaľ taká je realita doby a realita toho, čo sa okolo nás deje. Ktorú by som rád týmto projektom odhalil a bude to zhrnuté v maximálne dôkaznej forme, aká sa v tejto dobe a pri takejto zložitej problematike dá vôbec ponúknuť. Avšak aj tak sú tu konkrétni ľudia, ktorí majú povinnosť toto posúvať a riešiť ďalej. A tí zatiaľ zlyhávajú. A zlyhávajú aj v takom už absolútne jasnom prípade, kde skutočne niet o čom. Čo sa budem snažiť rozobrať do šrúbky. Aj keď treba povedať, že niektorí sľúbili, že závery zohľadnia. Uvidíme. Dlhodobo je však jasné, čo sa deje a čo sa sleduje.

 

Snažiť sa roky odignorovať takýto projekt a robiť to, čo robili a robia štruktúry režimu, je asi vrchol naničhodníctva a morálno ľudského idiotizmu. Tu dosiahli asi dno, už sa nižšie asi ani nebude dať ísť. Dno, z ktorého je potrebné niekam sa odpichnúť. Asi ani nič iné sa na to povedať nedá. Je ich veľa, v tomto prípade sa zjavne podporujú a spája to rôzne strany rozhádanej barikády, ale akoby ich jedna mater mala. Pričom vyrobil ich v skutočnosti len jeden režim. Režim podvodov, zla, klamstiev a vraždenia akejkoľvek poctivosti. Režim, ktorý vládne svetu a ktorý sa týmto snažíme vymeniť za režim poctivosti, demokracie a čestnosti. Nechcú ho a boja sa toho, keďže poctivosť, poctivá práca a čestnosť nie je ich silná stránka. Tam ich niečo straší. Ale už je na svete a už sa klamať nedá. Už bude ukazovať takúto realitu, ak to teda realitou je. Aj toto prináša, aj toto je jeho vedľajším efektom.

 

Projekt kooperativizmus teda pokračuje. Sľúbil som, že ak to niekto dokáže negovať tak, ako som ja dokázal všetky iné, bude zastavený. Zastaviť ho však môže len zloba tých, ktorí nám tu vládnu. Ktorí sa snažia robiť to, čo robia. Ktorí ukazujú svoje skutočné ja a svoje osobnosti. Ktorí ukazujú to, na akých princípoch boli vychovávaní a čo ich do riadiacich štruktúr tejto doby dostalo. Nič iné. Tento projekt je už nezastaviteľný a skutočne nič iné ako podvody akéhokoľvek druhu ho zastaviť nedokážu. Taký je svet poctivej práce v ktorom projekt vznikol a ktorého je produktom. Svet, ktorý sa nenosí, ale stále existuje a aj týmto projektom sa snažím, aby nevymizol. Aj preto sme tam, kde sme..

 

Takže drahí priatelia. Na svete je historicky prvá demokratická a zdôvodnená alternatíva k otrokárskym režimom. Ktorá predbehla dobu a ktorá teraz ukazuje jej objektívne zrkadlo. A poprieť sa to asi skutočne už nedá.

 

 

 

Viac na www.kooperativizmus.sk

 

Postoj k voľbám 2023 z pohľadu projektu kooperativizmus

24.09.2023

Keď som naháňal slovenského Che Guevaru, Ľuboša Blahu po celom východnom Slovensku a chcel od neho odpoveď na záhadu, že ako antikapitalistický bojovník nepomôže pri existencii bezpochyby najviac zddôvodnenej systémovej alternatívy, ktorá kedy bola v éteri, odbil ma. Vraj si mám naštudovať jeho literatúru a stovky strán, kde tie alternatívy ponúka aj on. Urobil som to, [...]

PONUKA 10 000 Eur pre odborníkov a sympatizantov KDH

28.04.2023

Na základe vypočutia si menšieho videa od pani z tejto politickej strany s veľkým vplyvom na východe Slovenska a mojich vlastných skúseností s touto stranou som sa rozhodol predložiť verejnú ponuku a výzvu na jej odborníkov. Za hĺbkové obhájenie si svojho odborného programu a svojich „konštruktívnych riešení“ a to v súvislostiach vedúcich až do zdrojov [...]

Podvodníci v riadení režimu nielen ako známy fakt, ale už preukázateľná skutočnosť

14.10.2022

Do riadiacich a následne odborných štruktúr režimu sa vzhľadom na jeho zlodejsko úžernícku povahu naimplementovali podvodníci, klamári a zavádzači. Žijeme dobu úžery a klamstiev a je to cítiť v akejkoľvek aktivite pri snahách o prežitie. Je založený na likvidáciách poctivých ľudí, umelých kariérach vznikajúcich cez takéto inkvizičné procesy a to všetko [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 116799x
Priemerná čítanosť článkov: 2781x

Autor blogu

Kategórie