Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pastrňák a Nečas se blýskli gólem a asistencí, trefili se i Kubalík s Voráčkem

  20:16aktualizováno  27. března 10:12
Útočník David Pastrňák pomohl gólem a asistencí hokejistům Bostonu k výhře 6:3 nad New York Islanders. Branku a nahrávku v sobotu v NHL zaznamenal také Martin Nečas a Carolina porazila St. Louis vysoko 7:2. Mezi střelce se po devíti zápasech zapsal i Dominik Kubalík, jeho branka ale Chicagu na výhru nestačila, Blackhawks podlehli Vegas 4:5 v prodloužení. K vítězství nevedl ani pátý gól Jakuba Voráčka v sezoně, Columbus prohrál v Minnesotě 2:3 v prodloužení.
Útočník Bostonu David Pastrňák (vlevo) slaví se spoluhráči svou trefu v zápase...

Útočník Bostonu David Pastrňák (vlevo) slaví se spoluhráči svou trefu v zápase proti New York Islanders. | foto: Reuters

Boston šel proti Islanders do vedení už v 5. minutě a o náskok ve zbývajícím průběhu duelu již nepřišel. Jako první se prosadil útočník Craig Smith, na kterého dále navázali Taylor Hall, Brad Marchand, Erik Haula, Jake DeBrusk a David Pastrňák (16:18, 1+1, +2, 3 střely).

Nejproduktivnější Čech v soutěži se své 37. trefy sezony dočkal v 23. minutě, když si před bránou našel odražený puk a pohotově jej dorazil za záda Semjona Varlamova. 25letý rodák z Havířova tak navázal na předchozí hattrick proti Tampě Bay. Gólem navíc v utkání neřekl své jediné slovo, když ve druhé třetině ještě parádně asistoval u trefy do odkryté klece v podání Hauly. Výhru Bruins 6:3 slavil i druhý Čech v sestavě, centr Tomáš Nosek (13:38, -1).

Prosadil se také druhý český hokejista, který v dosavadním průběhu sezony překonal padesátibodovou hranici. Tomáš Hertl dvěma asistencemi pomohl San Jose k výhře 4:1 nad Anaheimem a rozšířil svou bodovou sbírku na 26 branek a 28 nahrávek.

Hlavní podíl na vítězství Sharks měl Timo Meier, který vstřelil druhý hattrick v sezoně. „Je jasné, že rád střílím góly a jsem za hattrick moc rád, ale důležitá je pro mě výhra. Vždy řadím týmové úspěchy nad ty osobní,“ řekl švýcarský kanonýr, který podruhé v kariéře dosáhl na 30 gólů za sezonu.

Devátou prohru Anaheimu v řadě neodvrátil ani brankář Lukáš Dostál. Brněnský rodák kryl 20 střel a prohrál třetí ze čtyř zápasů, do kterých v NHL zatím zasáhl.

Bodování NHL

Nečas se už ve 3. minutě zápasu proti St. Louis blýskl parádní individuální akcí. V oslabení přebral puk v rohu vlastního obranného pásma, zavezl ho do útočné třetiny, ve které se zbavil dvou bránících hráčů a střelou na vzdálenější tyč otevřel skóre zápasu.

Podruhé se rodák z Nového Města na Moravě zapsal do statistik v 56. minutě, kdy nahrávkou pomohl ke gólu Andreji Svečnikovi. Ruský útočník po Nečasově přihrávce trefil opuštěnou branku Blues a zvýšil na 5:2.

Carolina vyhrála druhý z posledních tří zápasů a upevnila si druhé místo ve Východní konferenci o bod za vedoucí Floridou.

Panthers se udrželi před Hurricanes zásluhou obratu na ledě Ottawy. Hokejisté Floridy těsně před polovinou zápasu prohrávali 0:3, třemi góly si ale vynutili prodloužení. V tom branka nepadla a v závěrečných nájezdech rozhodl o výhře hostů Aleksander Barkov.

Třígólovou ztrátu smazali také hokejisté Vegas, kteří po dvou třetinách prohrávali s Chicagem 0:3. Blackhawks v 11. minutě poslal do vedení Kubalík, který se štěstím prostřelil Logana Thompsona a ukončil devítizápasové čekání na gól.

Golden Knights závěrečnou pasáž ovládli 4:1 a obrat korunoval ve třetí minutě prodloužení Jevgenij Dadonov, kterého se klub začátkem týdne neúspěšně snažil vyměnit do Anaheimu. Vegas i díky příspěvku ruského útočníka vyhrálo druhý zápas za sebou a posunulo se na osmou příčku Západní konference.

Hokejisté Stars podlehli Vancouveru 1:4 a na Golden Knights ztrácí bod. V souboji o poslední příčku zaručující play off ale mají k dobru čtyři zápasy.

Účast ve vyřazovacích bojích se pomalu vzdaluje Columbusu, který po prohře 3:2 v prodloužení na ledě Minnesoty ztrácí na osmý Washington již 15 bodů. Blue Jackets po Voráčkově trefě ze závěru druhé třetiny vedli 2:1, minutu před závěrečnou sirénou ale vyrovnal nejproduktivnější hráč domácích Kirill Kaprizov a o výhře Wild rozhodl v prodloužení Jared Spurgeon.

Washington využil zaváhání svého nejbližšího pronásledovatele a zvítězil na ledě New Jersey 4:3. Pětatřiceti zásahy pomohl Capitals k výhře český brankář Vítek Vaněček.

Přestřelkou skončila bitva o Albertu. Calgary i díky pěti asistencím Johnnyho Gaudreaua porazilo Edmonton 9:5 a na Západě si upevnilo druhou pozici. Edmontonu nepomohl ani hattrick Leona Draisaitla, který se dotáhl na nejlepšího ligového střelce Austona Matthewse z Toronta. Oba mají 47 branek.

Čekání na první gól v souboji mezi Detroitem a Tampou ukončil až v 49. minutě domácí útočník Oskar Sundqvist. Hostujícího favorita vrátil do hry až v čase 55:22 kapitán Steven Stamkos, jenž využil přesilovou hru krátce po velké nevyužité šanci Braydena Pointa. Elitní centr Lightning se dočkal gólové radosti až v prodloužení. Běžela 63. minuta, když za asistencí Stamkose a Anthony Cirelliho během další přesilovky utkání rozhodl.

Obránce Jan Rutta (19:15, -1, 2 střely) ani útočník Ondřej Palát (14:55, +/-: 0, 2 střely) za vítěze nebodovali, stejně tomu bylo i u domácího tria Filip Hronek (24:16, +/-: 0, 2 střely) - Filip Zadina (11:58, +/-: 0, 2 střely) - Jakub Vrána (14:01, +/-: 0, 1 střela).

Výsledky NHL:

NHL
26. 3. 2022 20:00
Vegas Golden Knights Vegas Golden Knights : Chicago Blackhawks Chicago Blackhawks 5:4P (0:1, 0:2, 4:1 - 1:0)
Góly:
41:24 Stephenson (Dadonov)
42:23 W. Karlsson (Coghlan, Marchessault)
43:16 Eichel (Stephenson, Theodore)
49:40 Pietrangelo (N. Roy, Janmark)
62:05 Dadonov (N. Roy, Marchessault)
Góly:
10:02 D. Kubalík (McCabe, J. Toews)
34:52 J. Toews (DeBrincat)
38:16 D. Strome (C. Jones, P. Kane)
48:53 DeBrincat (P. Kane, S. Jones)
Sestavy:
Lo. Thompson (Patera) – Coghlan, Theodore, Pietrangelo, B. Hutton, Whitecloud, Martinez – N. Roy, Eichel, Dadonov – Kolesar, W. Karlsson, Marchessault – Janmark, Stephenson, W. Carrier – Amadio, Leschyshyn, J. Röndbjerg.
Sestavy:
Lankinen (Delia) – C. Jones, McCabe, S. Jones, de Haan, E. Gustafsson, R. Stillman – P. Kane, D. Strome, DeBrincat – T. Raddysh, J. Toews, D. Kubalík – Lafferty, Dach, Borgström – Entwistle, Reese Johnson, Katchouk.

Rozhodčí: Skilliter, South – Gawryletz, Flemington

NHL
26. 3. 2022 17:40
Boston Bruins Boston Bruins : New York Islanders New York Islanders 6:3 (2:1, 4:1, 0:1)
Góly:
04:03 Craig Smith (Carlo, Coyle)
19:26 T. Hall (McAvoy, B. Marchand)
22:13 Pastrňák (Haula, T. Hall)
23:56 B. Marchand (Bergeron)
34:33 Haula (Pastrňák, T. Hall)
38:18 DeBrusk (B. Marchand, McAvoy)
Góly:
19:48 Nelson (Chára, A. Lee)
25:12 A. Lee (Pageau, Dobson)
54:43 Parise (Beauvillier, Palmieri)
Sestavy:
Ullmark (Swayman) – McAvoy, H. Lindholm, Carlo (A), Grzelcyk, Clifton, Forbort – DeBrusk, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Pastrňák, Haula, T. Hall – Craig Smith, Coyle, Frederic – Lazar, T. Nosek, N. Foligno.
Sestavy:
Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Dobson, Chára, Greene, Aho – Beauvillier, Nelson (A), A. Lee (C) – Palmieri, Pageau, Bailey (A) – Wahlstrom, Barzal, Parise – Cizikas, M. Martin, Ross Johnston.

Rozhodčí: Furlatt, Brenk – Suchánek, Shewchyk

NHL
26. 3. 2022 17:48
Detroit Red Wings Detroit Red Wings : Tampa Bay Lightning Tampa Bay Lightning 1:2P (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
Góly:
48:41 Sundqvist (P. Suter, Erne)
Góly:
55:22 Stamkos (B. Point, Cirelli)
62:32 B. Point (Stamkos, Cirelli)
Sestavy:
Nedeljkovic (Pickard) – Seider, Oesterle, Hronek, Walman, G. Lindström, Juolevi – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Bertuzzi – Gagner, Veleno, J. Vrána – Sundqvist, P. Suter, Erne – Zadina, M. Rasmussen, Hirose.
Sestavy:
B. Elliott (Vasilevskij) – Rutta, Hedman, Černák, Sergačjov, Bogosian, C. Foote – Kučerov, B. Point, Palát – Hagel, Stamkos (C), Killorn – N. Paul, Cirelli, Colton – Perry, Bellemare, Maroon.

Rozhodčí: Schlenker, Blandina – Brisebois, Baker

Počet diváků: 19 515

NHL
27. 3. 2022 0:00
Dallas Stars Dallas Stars : Vancouver Canucks Vancouver Canucks 1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
Góly:
25:42 Peterson (Jamie Benn)
Góly:
35:25 Elias Pettersson (Q. Hughes, J. T. Miller)
41:16 Elias Pettersson (Ekman-Larsson)
58:54 Horvat
59:21 J. T. Miller (L. Schenn, Pearson)
Sestavy:
Oettinger (Wedgewood) – Harley, Hanley, R. Suter, Hakanpää, Lindell, J. Klingberg – M. Raffl, Faksa, Glendening – Peterson, Jamie Benn, A. Radulov – Naměstnikov, Seguin, Gurjanov – J. Robertson, Hintz, Pavelski.
Sestavy:
Demko (Halák) – Dermott, B. Hunt, Q. Hughes, L. Schenn, Ekman-Larsson, T. Myers – N. Petan, B. Richardson, Podkolzin – Lammikko, Chiasson, Elias Pettersson – Horvat, Boeser, Pearson – J. T. Miller, Garland, Lockwood.
NHL
27. 3. 2022 0:15
Ottawa Senators Ottawa Senators : Florida Panthers Florida Panthers 3:4N (2:0, 1:2, 0:1 - 0:0)s.n.0:1
Góly:
07:54 Formenton (Del Zotto)
15:26 Zub (Norris, Batherson)
26:47 Gambrell (Ennis)
Góly:
28:55 Duclair (Giroux, S. Reinhart)
29:57 Hörnqvist (Forsling, Acciari)
57:44 Barkov (Huberdeau, Giroux)
Barkov
Sestavy:
A. Forsberg (F. Gustavsson) – Zub, Brännström, N. Zajcev, Holden, Hamonic, Del Zotto – Batherson, Norris, B. Tkachuk (C) – C. Brown (A), Stützle, Formenton – Colin White, Tierney, M. Joseph – Watson, Gambrell, Ennis.
Sestavy:
Bobrovskij (S. Knight) – Weegar, Chiarot, Gudas, Forsling, Montour, Hägg – Giroux, Barkov (C), Verhaeghe – Duclair, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, Luostarinen, Marchment – Hörnqvist (A), Acciari, Lomberg.

Rozhodčí: Joannette, Rehman – Apperson, Barton

Počet diváků: 17 201

NHL
27. 3. 2022 4:30
San Jose Sharks San Jose Sharks : Anaheim Ducks Anaheim Ducks 4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Góly:
14:48 M.-É. Vlasic (R. Merkley, Reedy)
21:41 T. Meier (Barabanov)
44:06 T. Meier (Barabanov, Hertl)
55:55 T. Meier (Hertl, B. Burns)
Góly:
41:05 Mayhew (D. Simon)
Sestavy:
J. Reimer (Kähkönen) – B. Burns (A), Jaycob Megna, E. Karlsson, M.-É. Vlasic, R. Merkley, Meloche – Hertl (A), T. Meier, Barabanov – Bonino, Balcers, Gregor – Chmelevski, Reedy, Leonard – Gadjovich, Pederson, Viel.
Sestavy:
Dostál (J. Gibson) – Drysdale, Fowler (A), Šustr, Benoit, Shattenkirk, B. Guhle, Mahura – Getzlaf, T. Terry, D. Grant (A) – Mayhew, Zegras, Steel – Lundeström, Lettieri, D. Simon – S. Carrick, Aston-Reese, Comtois.

Rozhodčí: Kozari, Rooney.

NHL
27. 3. 2022 0:00
Washington Capitals Washington Capitals : New Jersey Devils New Jersey Devils 4:3 (0:0, 1:2, 3:1)
Góly:
22:47 T. Wilson (Sheary, Carlson)
42:08 McMichael (J. Schultz, Carlson)
46:56 Bäckström (Mantha)
51:48 Ovečkin (Kuzněcov, Bäckström)
Góly:
20:55 J. Hughes (Šarangovič, Mercer)
27:17 Severson (Graves, J. Boqvist)
59:28 Bratt (J. Hughes, N. Hischier)
Sestavy:
Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, Kempný – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson, Bäckström (A), Marcus Johansson – Sheary, Eller, Mantha – Hathaway, McMichael, Jonsson Fjällby.
Sestavy:
Daws (J. Gillies) – D. Hamilton, Siegenthaler, Severson (A), Graves, P. K. Subban, Ty Smith – Mercer, J. Hughes (A), Šarangovič – Bratt, N. Hischier (C), Tatar – Vesey, J. Boqvist, A. Johnsson – Bastian, M. McLeod, Greer.

Rozhodčí: Hebert, Lambert – Cormier, Toomey

Počet diváků: 18 573

NHL
27. 3. 2022 4:00
Calgary Flames Calgary Flames : Edmonton Oilers Edmonton Oilers 9:5 (3:2, 3:3, 3:0)
Góly:
05:28 E. Lindholm (M. Tkachuk, J. Gaudreau)
14:23 Ch. Tanev (Coleman, D. Dubé)
14:39 Backlund (Mangiapane, Toffoli)
23:07 Kylington (J. Gaudreau, Ch. Tanev)
25:06 M. Tkachuk (J. Gaudreau, Ch. Tanev)
27:39 M. Tkachuk (J. Gaudreau, Hanifin)
42:55 E. Lindholm (J. Gaudreau, M. Tkachuk)
46:01 Backlund (Toffoli, Hanifin)
54:23 D. Dubé (Backlund)
Góly:
00:32 Brassard (Bouchard, Keith)
19:02 Draisaitl (Nugent-Hopkins, Kassian)
20:44 Draisaitl (Hyman, Nugent-Hopkins)
23:52 Nugent-Hopkins (McDavid, Draisaitl)
29:18 Draisaitl (McDavid, Nugent-Hopkins)
Sestavy:
Markström (Vladař) – Hanifin, R. Andersson, Ch. Tanev (A), Kylington, Gudbranson, Zadorov – Toffoli, E. Lindholm, J. Gaudreau – D. Dubé, Backlund (A), M. Tkachuk (A) – Coleman, Järnkrok, Mangiapane – R. Carpenter, T. Lewis, Lucic.
Sestavy:
Koskinen (26. M. Smith) – Ceci, Nurse, Bouchard, Keith, Barrie, Kulak – Yamamoto, McDavid (C), E. Kane – Hyman, Draisaitl (A), R. McLeod – Puljujärvi, Nugent-Hopkins (A), Brassard – Kassian, Devin Shore, Foegele.

Rozhodčí: Lee, Dwyer – Alphonso, Nansen.

NHL
27. 3. 2022 4:30
Los Angeles Kings Los Angeles Kings : Seattle Kraken Seattle Kraken 4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Góly:
15:05 Vilardi (O. Määttä)
24:17 Kopitar (Iafallo, A. Kempe)
35:47 Spence (Kaliyev, B. Lizotte)
43:35 Durzi (Kopitar, A. Kempe)
Góly:
26:29 Sprong (Soucy)
59:56 Geekie (Borgen, Lind)
Sestavy:
C. Petersen (Quick) – Stecher, O. Määttä, Durzi, Björnfot, Spence, Moverare – A. Kempe, Kopitar, Iafallo – Arvidsson, Danault, T. Moore – Kupari, Byfield, Vilardi – Kaliyev, B. Lizotte, Grundström.
Sestavy:
Grubauer (Driedger) – Oleksiak, Soucy, A. Larsson, Vince Dunn, Borgen, D. Pouliot – Eberle, Wennberg, McCann – Kuhlman, Gourde, Donato – Lind, Geekie, Sprong – Donskoi, Sheahan, V. Rask.

Rozhodčí: J. McIsaac, M. Dunning – R. Galloway, B. Mills

NHL
27. 3. 2022 1:00
St. Louis Blues St. Louis Blues : Carolina Hurricanes Carolina Hurricanes 2:7 (0:1, 1:3, 1:3)
Góly:
33:12 Bučněvič (Leddy, R. Thomas)
46:30 Bučněvič (Kyrou, R. Thomas)
Góly:
02:37 M. Nečas (Fast, Slavin)
21:07 Jarvis (T. Teräväinen, Cole)
23:16 Pesce (Kotkaniemi)
34:38 A. Svečnikov (Aho, T. Teräväinen)
55:05 A. Svečnikov (Trocheck, M. Nečas)
55:57 Niederreiter (Pesce, Fast)
57:55 Jarvis (Cole, A. DeAngelo)
Sestavy:
Husso (Binnington) – Parayko, Leddy, Faulk, M. Scandella, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), Saad – Tarasenko (A), R. Thomas, Bučněvič – Kyrou, B. Schenn (A), I. Barbašev – Toropčenko, L. Brown, N. Walker.
Sestavy:
Raanta (F. Andersen) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bear, Cole – Jarvis, Aho (A), T. Teräväinen – M. Nečas, Trocheck, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Stepan, Kotkaniemi, Domi.

Rozhodčí: Hanson, Hebert – Hunt, Knorr.

Počet diváků: 18 096.

NHL
27. 3. 2022 1:10
Minnesota Wild Minnesota Wild : Columbus Blue Jackets Columbus Blue Jackets 3:2P (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
Góly:
08:34 Kaprizov (Zuccarello, J. Eriksson Ek)
58:57 Kaprizov (J. Brodin, K. Fiala)
61:23 Spurgeon (K. Fiala, F. Gaudreau)
Góly:
28:16 Bean (Roslovic, Kukan)
38:54 J. Voráček (Gavrikov, Laine)
Sestavy:
M.-A. Fleury (C. Talbot) – Spurgeon (C), J. Middleton, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Goligoski – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Greenway – Deslauriers, Jost, Duhaime.
Sestavy:
Merzlikins (Bérubé) – Peeke, Werenski (A), Bean, Gavrikov, Kukan, G. Carlsson – Laine, Roslovic, Nyquist (A) – O. Bjorkstrand, Sillinger, J. Voráček – Danforth, Kuraly, E. Robinson – Činachov, B. Gaunce, Bemström.

Rozhodčí: L ́Ecuyer, Markovic – Kovachik, Murchison.

Počet diváků: 19 089

NHL
27. 3. 2022 0:15
Montreal Canadiens Montreal Canadiens : Toronto Maple Leafs Toronto Maple Leafs 4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
Góly:
29:44 D. Savard (Dauphin, Suzuki)
38:08 Caufield (Ch. Wideman, Suzuki)
57:32 Byron
59:37 Dvorak (Byron, D. Savard)
Góly:
00:36 Matthews (Bunting, Marner)
47:33 W. Nylander (Marner)
Sestavy:
J. Allen (Montembeault) – A. Romanov, D. Savard, Edmundson (A), Ch. Wideman, Lagesson, Schueneman – Caufield, Suzuki (A), Josh Anderson – M. Hoffman, R. Pitlick, Dauphin – T. Pitlick, Dvorak, Armia – Pezzetta, Evans, Byron (A).
Sestavy:
Kallgren (P. Mrázek) – Rielly (A), Ljubuškin, Brodie, Holl, Giordano, Liljegren – Bunting, Matthews, Marner (A) – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – I. Michejev, Kämpf, Engvall – Blackwell, Spezza, Simmonds.

Rozhodčí: Pollock, MacDougall – Smith, Deschamps.

Počet diváků: 21 105

KLUBZVRPSB
1.p-Boston8265512305:177135
2.x-Toronto82501121279:222111
3.x-Tampa Bay8246630283:25498
4.x-Florida8242832290:27392
5.Buffalo8242733296:30091
6.Ottawa8239835261:27186
7.Detroit82351037240:27980
8.Montreal8231645232:30768
KLUBZVRPSB
1.y-Carolina8252921266:213113
2.x-New Jersey8252822291:226112
3.x-NY Rangers82471322277:219107
4.x-NY Islanders8242931243:22293
5.Pittsburgh82401131262:26491
6.Washington82351037255:26580
7.Philadelphia82311338222:27775
8.Columbus8225948214:33059
KLUBZVRPSB
1.y-Colorado8251724280:226109
2.x-Dallas82471421285:218108
3.x-Minnesota82461125246:225103
4.x-Winnipeg8246333247:22595
5.Nashville8242832229:23892
6.St. Louis8237738263:30181
7.Arizona82281440228:29970
8.Chicago8226749204:30159
KLUBZVRPSB
1.z-Vegas8251922272:229111
2.x-Edmonton8250923325:260109
3.x-Los Angeles82471025280:257104
4.x-Seattle8246828289:256100
5.Calgary82381727260:25293
6.Vancouver8238737276:29883
7.San Jose82221644234:32160
8.Anaheim82231247209:33858
Autoři: ,

Mistrovství světa v hokeji 2024

Hokejové MS 2024 se uskuteční od 10. do 26. května v Praze a Ostravě. Český tým se představí v pražské základní skupině, kde ho čekají Kanada, Finsko, Švýcarsko, Dánsko, Norsko, Rakousko a Velká Británie.

  • Nejčtenější

Anglie - Brazílie, Francie - Německo. Kde zdarma sledovat sobotní fotbalové šlágry?

21. dubna 2024

Víkend je ve znamení reprezentačního fotbalu a přináší řadu atraktivních zápasů. Po pátečním...

Třinec - Pardubice 4:1. Oceláři odvrátili konec, finále rozhodne až sedmý zápas

26. dubna 2024  16:30,  aktualizováno  21:40

Drama pokračuje. Hokejová extraliga ani po šesti finálových duelech nezná letošního mistra, neboť...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Třinec - Pardubice 2:6, série je srovnána. Domácí dostali lekce z přesilovek

21. dubna 2024  16:40,  aktualizováno  21:38

Do Pardubic se extraligové finále přesune za vyrovnaného stavu 2:2. Hokejisté Třince ve čtvrtém...

Pardubice - Třinec 3:0. Pětiminutovka snů přihrála klíčový mečbol Dynamu

24. dubna 2024  17:30,  aktualizováno  21:07

O důležitý třetí bod ve finálové sérii extraligy sváděla obě mužstva litý boj do poloviny zápasu,...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vsetín - Kladno 3:4. Rytíři dvakrát otočili skóre a zůstávají v extralize

22. dubna 2024  17:50,  aktualizováno  21:05

Hokejisté Kladna budou patřit i v následující sezoně mezi extraligovou elitu. V baráži se Vsetínem...

První titul byl nejvíc. Balaštík vzpomíná na rivalitu s Třincem a mistrovské slzy

28. dubna 2024

Premium Když sleduje současné extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem, přesně ví, co jejich hráči...

Hvězdy NHL ozáří MS v Česku. Přijedou Bedard, Karlsson, Tkachuk i Hischier

25. dubna 2024  14:20,  aktualizováno  27.4

Hokejové mistrovství světa v Praze a Ostravě láká. Zatímco Sidney Crosby rozhodnutí stále zvažuje,...

Čeští hokejisté znovu porazili Slováky, dvěma góly rozhodl Kodýtek

27. dubna 2024  13:50,  aktualizováno  16:29

Čeští hokejisté porazili na bratislavském ledě Slovensko 4:1 a ovládli i šestý zápas v přípravě na...

Hradec posílí lotyšský reprezentant Batna. Útočník Šik se vrací do Varů

27. dubna 2024  10:28,  aktualizováno  13:06

Hokejisty Hradce Králové posílí lotyšský reprezentační útočník Oskars Batna. Bronzový medailista z...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

Bývalý fitness trenér Kavalír zrušil asistovanou sebevraždu, manželka je těhotná

Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19. dubna tohoto roku měl ve...

Tenistka Markéta Vondroušová se po necelých dvou letech manželství rozvádí

Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta Vondroušová (24), se...

Horňáci versus dolňáci. Víme, čemu muži dávají přednost, a je to překvapení

Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií. Největší pozornosti se...

Hello Kitty slaví padesátiny. Celý svět si myslí, že je to kočička, jenže není

Kulatý obličej se dvěma trojúhelníkovýma ušima, drobný čumáček, vousky a červená mašle na uchu. Taková je Hello Kitty,...

Za vytlačení z linky do Brna musí Student Agency zaplatit náhradu 21 milionů

Společnost Student Agency provozující autobusy a vlaky pod označením RegioJet musí zaplatit bývalému konkurentovi 21...