Taťána Kuchařová, která se po rozvodu vrátila ke svému dívčímu příjmení, má v celé záležitosti jasno. „Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct...?“ pokrčila Miss World 2006 bezradně rameny před kamerou primáckého magazínu Showtime. A to si nenechala líbit Daniela Písařovicová, nová partnerka muzikanta a hudebníka Ondřeje Brzobohatého. 

Bývalá zprávařka ČT a současná moderátorka internetové televize DVTV tvrdí, že ona manželství nerozbila. „Nebyla jsem důvodem krize či nakonec rozvodu Ondřeje a Taťány. Proto mi přijde nepatřičné, abych se k tomu jakkoliv vyjadřovala,“ řekla Extra.cz Daniela Písařovicová, která má být ve vztahu s Brzobohatým už půl roku. 

Jestli vztah opravdu trvá tak dlouho, jak tvrdí Taťána Kuchařová, bylo by jasné, že Brzobohatý byl ještě ženatý. Ale jak řekl on sám v prohlášení k rozpadu manželství: „Máme už vlastní životy, od srpna víceméně žijeme každý sám.“

O to větší šok to byl pro Taťánu Kuchařovou, která sice krizi připustila, ale plánovala s Ondřejem založit rodinu. V březnu bylo manželství definitivně ukončeno rozvodem a krátce nato vyšlo najevo, že novou partnerkou Ondřeje Brzobohatého je Daniela Písařovicová.

VIDEO: Půvabná Daniela Písařovicová prolomila tabu: Řeknu vám, proč nemám chlapa!!

Video
Video se připravuje ...

Půvabná Daniela Písařovicová prolomila tabu: Řeknu vám, proč nemám chlapa! Markéta Reinischová

Fotogalerie
40 fotografií