Podívejte se dovnitř hory! Mikulášská štola zahajuje návštěvnickou sezónu
Zdroj: město Hora Svaté Kateřiny
Výlety

Hora Svaté Kateřiny - Největší a nejznámější krušnohorská štola, která se nachází v dolní části města Hora Svaté Kateřiny u hraničního přechodu s Německem, zahajuje letošní návštěvnickou sezónu.

Od velikonočního víkendu je štola pro veřejnost opět zpřístupněná. Na prohlídky doporučujeme vhodnou obuv (nejlépe holiny) i teplejší oblečení. Prohlídky štoly se hlásí v infocentru, kde budou pro zájemce a sběratele k dostání turistické známky, vizitky a nálepky, magnetky a pohledy města.

Otevírací doba:

DUBEN–ŘÍJEN (dle počasí i listopad):

  • pátek 11 – 16 hod.
  • sobota, neděle a svátky 9 – 17 hod.

Vstupné:

  • dospělí 50,-Kč
  • děti od 6 do 18 let 20,-Kč

Je možné domluvit prohlídky pro větší skupiny i mimo otevírací dny u průvodce Mikulášské štoly, pana Jaroslava Richtera na telefonním čísle 737 622 107.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru