Beran

21. 3. – 20. 4.

Vlivem retrográdního Pluta se tento týden snažte rozhodně nic neuspěchat a obrňte se rozvahou! Především v práci nalaďte myšlení na tvořivou notu a využijte naplno originality s dovedností, které se opírají o vaše zkušenosti. Zjistíte, že vám to může přinést ovoce.

Nejlepší den: 30. 4.

Nejhorší den: 26. 4.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Vaše snaha domluvit se a nalézt porozumění dostává o novoluní v Býku zelenou. Můžete zapůsobit svými slovy a jednání budou mít ten správný dopad. Chcete-li tedy využít tohoto potenciálu, neodkládejte žádné schůzky, hlavně ne ty, které jsou spojeny s písemnostmi nebo smlouvami.

Nejlepší den: 28. 4.

Nejhorší den: 1. 5.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Malinké přeorientování vám bude jen k užitku, přičemž si uvědomíte, že už bylo i zapotřebí. Pokuste se chvíli zapomenout na podnikání, obklopujte se informacemi a vzděláváním, vaše nitro se tak zaplaví mnohem větší vyrovnaností. Svým nábojem intelektu sklidíte obdiv.

Nejlepší den: 25. 4.

Nejhorší den: 29. 4.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Provází vás touha dát o novoluní své hřejivé dušičce možnost zazářit a setkat se i s příjemnou odezvou. Příležitost, jak prožít harmonické chvíle s blízkými a přáteli, si určitě nenecháte ujít a zároveň rádi potěšíte i malým dárečkem. Je čas i na romantiku, vychutnejte si ji!

Nejlepší den: 27. 4.

Nejhorší den: 25. 4.

Lev

23. 7. – 22. 8.

V tomto týdnu z vás bude váš protějšek cítit sálání určité výjimečnosti, což způsobí zvýšenou náklonnost, potřebu projevit city, emoce i to, co se týká těch nejtajnějších snů. Vaše vzájemné vibrace mají stejný směr, a tak nezapomeňte celý týden zakončit pod rozkvetlou třešní.

Nejlepší den: 1. 5.

Nejhorší den: 28. 4.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Pokud chcete, aby vaše dny byly barvitější, zamkněte snahu po perfekcionismu na několik západů. Budete sice čelit pracovním nárokům a může zaťukat i originálnější metoda ve vaší dosavadní práci, nicméně se tomu pokuste tolik nepoddávat. I relax má v životě své místo.

Nejlepší den: 29. 4.

Nejhorší den: 30. 4.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Máte před sebou období, ve kterém vyvstává touha po všem hezkém, romantickém a bezkonfliktním. I když vám hlava v oblacích může způsobit zvýšenou roztěkanost, neodradí vás to. Víte moc dobře, co pro vás znamená být stále zamilováni a nedopustit, aby láska zevšedněla.

Nejlepší den: 26. 4.

Nejhorší den: 27. 4.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Merkur se v sobotu, přesně na čarodějnice, přesouvá do znamení Blíženců a vybízí vás k zodpovědným úvahám a zhodnocení vašich těžce nasbíraných znalostí. Může se vám to hodit v obchodování a rozhodování v oblasti investic, například ve spojitosti s nemovitostmi.

Nejlepší den: 25. 4.

Nejhorší den: 1. 5.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Nadšení a optimismus dají o sobě při novoluní v Býku vědět a přilákají příjemné situace. Zajímají vás lidé a kontakty, společenské dění. Pokud se ve vaší společnosti objeví člověk, který se od vás naprosto odlišuje, zpozorněte. Překvapí vás, jak krásné chvíle s ním lze prožít.

Nejlepší den: 27. 4.

Nejhorší den: 29. 4.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Pracovní zodpovědnost vám sice bude odvádět myšlenky od rodinného krbu, vrátí se však vždy zase brzy zpátky a vy si uvědomíte, jak je pro vás zázemí nepostradatelné. Naplní vás spokojenost a krásný pocit plynoucí ze vzájemné důvěry ve vašem vztahu. Je to vzácný dar.

Nejlepší den: 28. 4.

Nejhorší den: 26. 4.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Vaše svobodomyslnost převálcuje veškerá omezení, aniž by to někomu způsobilo problémy. Projeví se potřeba odbočit ze zajeté dráhy a nasměrovat svou činnost tam, kde se obvykle času nedostává. Dopřejte si kulturní vyžití a věnujte se svým koníčkům. Pořádně si to užijete!

Nejlepší den: 30. 4.

Nejhorší den: 27. 4.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Sobotní novoluní v Býku pro vás nese tak trochu pečeť pohodlnosti. Rádi se oddáte bezstarostným chvílím a řešení problémů odložíte, i když to vaše okolí bude chápat jako nezodpovědnost. Snažte se brát alespoň nejdůležitější věci na vědomí, jistě vám to prospěje.

Nejlepší den: 1. 5.

Nejhorší den: 28. 4.

Zdroj: E.M.A. Europe