Vymyslet dárek pro Lucii není nic lehkého. Ale pokud je to něco originálního, nad čím dárce opravdu přemýšlel, bude radostí bez sebe. Jako třeba únos!

Ten z Brna

„Měla jsem narozeniny a tohle byl jeden z dárečků. Cíl cesty měl být překvapením. Jeli jsme autem a já odhadovala, kam až bychom mohli dojet. A tak jsme přes Brno mířili na Bratislavu a ještě dál,“ popsala Blesku sama Borhyová. „Silnice byly dost ucpané, stáli jsme v kolonách, a tak jsme do cíle, do Budapešti, dojeli až po devíti hodinách,“ dodala. A kdo vlastně byl oním únoscem? V odpovědi na tuto otázku zůstala moderátorka tajemná. „Ten, kvůli kterému jezdím do Brna!“ odpověděla se smíchem. Je veřejným tajemstvím, že Lucie žije od roku 2017 s brněnským právníkem Michalem Smečkou (34).

Třetí mimčo?

Zamilovaná moderátorka, která má z předchozích vztahů dvě děti, by se nebránila ani třetímu potomkovi. „Nechávám to tak otevřené, co mi ještě život přinese,“ svěřila webu Expres.cz Borhyová. „Já jsem to tak vždycky měla, proto pokračuji v tomto duchu, ale umím si představit ještě jedno mimčo mít a celé si to znovu zažít,“ usmála se záhadně.

Nejkrásnější dárky? Od dětí!

Největší radost má Lucie z dárků od svých dětí – syna Lucase (12) a dcery Lindy (7). „Pokaždé přemýšlejí, co mi koupit, a fakt se tomu věnují. Nebo mi něco namalují, vyrobí, a to mě vždy potěší,“ svěřila Blesku maminka Lucie. „Letos jsem od Lukýska dostala kabelku a od Lindušky krásného motýlka. Dá se do něj svíčka a motýlek pak krásně svítí a bliká,“ rozplývala se. „A Linduška mě ještě podarovala takovou čelenkou s kytičkami. Byla by nejradši, kdybych ji nosila pořád, a je smutná, že ji nemám na hlavě i ve zprávách. Takže doufám, že mi to někdy někdo povolí, abych jí udělala radost,“ dodala Borhyová se svým typickým širokým úsměvem.

Video: Lucie Borhyová po Slavíkovi: Letošní novinky musím vstřebat.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová po Slavíkovi: Letošní novinky musím vstřebat. Markéta Reinischová

Fotogalerie
46 fotografií