Eva Burešová už zná pohlaví dítěte. Pro svého druhého potomka chce světové jméno

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
buresova forejt
Zdroj: Nextfoto

Herečka a úspěšná zpěvačka Eva Burešová už zná pohlaví svého druhého dítěte. Teprve nedávno odhalila, že je vůbec těhotná, nyní se ukázalo, jestli bude mít Nathaniel ségru, nebo bráchu.

Teprve na začátku dubna Burešová kápla božskou a potvrdila spekulace o svém těhotenství. S Přemkem Forejtem budou mít prvního společného potomka, ale každý si do vztahu už jedno dítě přinesl – Eva má čtyřletého kluka a Přemek dceru Stellu. Rodina tak bude pětičlenná.

Je ráda, že stihla první dítě do třicítky

„Nečekala jsem to. Jsem strašně šťastná, protože si myslím, že to je to nejkrásnější, co může ženu, která chce mít děti, potkat,“ svěřila se Burešová v pořadu Showtime.

Herečka stejně jako většina nastávajících maminek počkala s oznámením až do doby, kdy měla potvrzeno, že je všechno v pořádku.

O jejím těhotenství se ale spekulovalo mnohem dříve. „Jsem nesmírně šťastná, že mě to mohlo potkat ještě před třicítkou, protože bych toho ráda stihla ještě mnohem víc – těch dětí,“ uvedla šťastná Burešová. Už je zkušenou maminkou, takže ví, co ji bude čekat.

„Tím, že je to pro mě druhé miminko, tak už počítám s tím, že to všechno může být rychlejší a může přijít na svět i během natáčení. Já už počítám opravdu se vším a všichni jsme doma na všechno připraveni,“ řekla Burešová. Na mateřskou dovolenou se tentokrát těší, protože se synem byla sama a tolik si ji neužila.

Pohlaví znají, ale neprozradí

Protože už znají pohlaví miminka, mohou vybírat jméno. Pohlaví si ale nechávají pro sebe. Už mají některá jména dokonce v hledáčku. „Jména už předvybraná máme, ale často, když koukáme na nějaký film, tak sledujeme i titulky a jaká jména se tam objevují,“ prozradila pro Rádio Blaník.

Jméno chtějí takové, aby se dobře ujalo také v mezinárodním měřítku. Nechme se tak překvapit, s čím nakonec tento krásný pár přijde.

Burešová se s Forejtem seznámila během natáčení televizní show, spolu jsou nyní více než dva roky.

Herečka pořád natáčí seriál ZOO, ale už přiznala fanouškům, že se s ní budou muset brzy rozloučit. Chce si užít nejen samotnou mateřskou, ale také těhotenství. Právě v tomto období už je ve stavu, kdy ji netrápí žádné zdravotní komplikace.

Zdroj: Showtime, Rádio Blaník

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články