Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zahajovací ceremoniál letošní Eurovize: Mimozemšťané, piráti a erotické dusno!

/
  • Zahajovací ceremoniál Eurovize 2022
    10. května 2022 ● 15:00

    V italském Turíně se uskutečnil zahajovací ceremoniál letošního ročníku hudební soutěže Eurovize. Aby soutěžící zaujali, vsadili jak na svůj sex-appeal, tak na co největší porci extravagance! 

  • 1.

    We Are Domi

    Českou republiku na soutěži reprezentuje kapela We Are Domi v čele s dcerou Dominika Haška Dominikou Haškovou (27). Zbytek tria tvoří Norové Casper Hatlestad a Benjamin Rekstad. Hudebníci na zahájení vynesli stylové obleky v národních barvách České republiky. 

  • 2.

    Cornelia Jacobs

    Když to máš, tak to ukaž! Tímhle heslem se zřejmě řídí hvězda ze Švédska. Cornelia Jakobs, vlastním jménem Anna Cornelia Jakobsdotter Samuelssonová (30), se totiž spíš než módou rozhodla zaujmout svou perfektní postavičkou. Zpěvačka si oblékla jen sexy síťku, kterou doplnila botami na platformě a nadýchaným kouskem připomínajícím boa, kterým se mohla trochu zahalit. 

  • 3.

    Brooke

    Irská zpěvačka Brooke, vlastním jménem Brooke Scullionová (23), vynesla roztomilé barevné minišaty se špagetovými ramínky a peříčky na spodním lemu. Společnost jí dělaly podpůrné zpěvačky v sexy upnutých kalhotách a chlupatých crop topech. To je partička!

  • 4.

    Emma Muscatová

    Emma Muscatová (22) z Malty dorazila v elegantních bílých šatech, které sice sahaly až na zem, zároveň toho ale hodně odhalovaly. Vysoký rozparek sahal až nad boky a horní díl zase tvořila jen podprsenka. 

  • 5.

    Ronela Hajatiová

    Ronela Hajatiová (32) z Albánie rozhodně patřila k těm nejvýraznějším. Na rozdíl od svých kolegyň, které vsadily na svůj půvab, se zahalila od hlavy až k patě a stěží jí z modelu koukal alespoň obličej. Oděv byl ale tak impozantní, že působil  jako umělecké dílo. 

  • 6.

    Chanel

    Španělsko-kubánská zpěvačka Chanel Terrerová (30), známá jen jako Chanel, využila svého jižanského půvabu a zvýraznila ho sexy rudým modelem s korzetem a vražedně krátkou sukní. Pro efekt k němu přidala ještě mohutnou nařasenou vlečku. 

  • 7.

    Mahmood a Blanco

    Italská dvojka Mahmood a Blanco rozhodně nezvolili klasické obleky. Zatímco Mahmood přišel ve fialové suknici a bez košile, Blanco oblékl oversized oblek a mohutné boty.

  • 8.

    Subwoolfer

    Kapela Subwoolfer z Norska dorazila v kostýmu podivných žlutých mimozemšťanů. Oděni sice přišli do klasických obleků, společenských kalhot, motýlků a kšand, s tykadly trčícími z hlavy a jakýmisi psími čumáky a zuby se ale rozhodně v davu neztratili. 

  • 9.

    Sheldon Riley

    Sheldon Riley (23) z Austrálie přišel jako bílá princezna. Na nohy si obul kozačky na podpatku a přes stylový oděv si přehodil chlupatý plášť s vlečkou. 

  • 10.

    Circus Circus

    Kapela Circus Circus z Rumunska přišla jako parta hodně bláznivých pirátů. Jeden z členů si jako doplněk nasadil pásku přes oko ozdobenou jako šperk, další si namísto vousů na tvář přilepil kytici květin. 

  • 11.

    Achille Lauro

    Zpěvák Achille Lauro ze San Marina, vlastním jménem Lauro De Marinis (31), se rozhodl zaujmout fanynky svým šarmem. Pozornost strhával hlavně ke své rozhalence, pod kterou vystavoval tetování.  

  • 12.

    Andromache

    Zpěvačka Andromache z Kypru, vlastním jménem Andromache Dimitropoulouová (27), oblékla růžové šaty s pořádně vysokým rozparkem. Něžnou róbu se spadlými ramínky doplnila ulíznutým účesem a nenápadnými lodičkami. 

  • 13.

    s10

    Nizozemská hvězda s10, vlastním jménem Stien den Hollanderová (21), zvolila skutečně extravagantní model. Růžové šaty poseté květy měly ramena tak nabraná, až sahala skoro až do půlky zpěvaččina obličeje. Mladá blondýnka tak působila trochu nelidsky. 

  • 14.

    Galerie

    Na více fotografií se podívejte do naší galerie!

    VIDEO: Lake Malawi o Eurovizi: O co přišli po finále a kvůli komu plakali?

    Video
    Video se připravuje ...

    Lake Malawi o Eurovizi: O co přišli po finále a kvůli komu plakali? David Turek, Jan Jedlička

    Fotogalerie
    198 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

cid2000: Eurovize = novodobý Festival Bruselské politické písně !!

(17. 05. 2022 06:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy