Založ si blog

Jaký bude nový 2. důchodový pilíř na Slovensku?

Pozval jsem do diskuse jak lidi, kteří aktuální návrh 2. pilíře tvořili, tak lidi, kteří na něj mají kritický názor nebo zlepšovací návrhy. Hlavní témata byla: 1) Automatický přesun z dluhopisových fondů do akciových nebo indexových, 2) odstranění možnosti výběru celé sumy a nový výběrový systém, 3) zrušení části poplatků.

Pellegrini nestíhá mazat kritiku veřejnosti na Facebooku

28.03.2024

Tedy, ne, že by nemazal. Maže. Pod svým včerejším statusem z Kráľovského Chlmca smazal už víc, než 680 komentářů. Zbylo jich tam asi 200. A z toho jen část tvoří starší pochvalné reakce. Zbytek jsou reakce staré hodinu nebo dvě, které Pelleho nepříjemně drbou a které nestíhá mazat. Být Pellegrini obyčejný člověk, už dávno zrušil své FB konto. To samé se [...]

Zbabělec Pelle to včera večer pohnojil

26.03.2024

Přesněji napsal: „ZRAZU DEBATOVAŤ NETREBA, PÁN KORČOK? Zajtra som mal absolvovať prvý duel s Ivanom Korčokom pred druhým kolom prezidentských volieb. Potvrdil som svoju účasť a chystal som sa na debatu. Večer ma však z televízie informovali, že pán Korčok účasť zrušil. Tak neviem – zrazu debatovať netreba? Zajtra vám poviem viac.“ Korčok odpověděl: [...]

Máme na Slovensku šanci posunout k lepšímu vědomosti o financích?

13.11.2023

V diskusi, kterou jsem nedávno dělal na téma z nadpisu, se zúčastnili: Erika Pastoráková – děkanka Národohospodárskej fakulty EUBA, Jana Meruňková – řiditelka Yourchance (Česká republika), Marta Slováková – CEO Junior Achievement Slovensko a Jozef Kulich – partner Monopoly Venture. Nedá se říci, že to bylo zrovna optimistické téma.

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 135
Celková čítanosť: 236036x
Priemerná čítanosť článkov: 1748x

Autor blogu

Kategórie