Hlavní obsah

Stylová šperkovnice pohlídá vaši bižuterii

Šperkovnice zabudovaná v toaletním stolku se zrcadlem je součástí tradičního dámského budoáru. Moderním řešením je organizér v šatní skříni, do něhož uložíme kromě šperků i hodinky, menší šátky či dámské vázanky. Ovšem šperkovnice může být také pěkným designérským kouskem s důmyslným uspořádáním. Nechte se inspirovat!

Foto: WestwingNow

Šperkovnice v glamour francouzském stylu je vhodná pro masivní bižuterii.

Článek

Na trhu jsou k dostání kulaté i hranaté dekorativní šperkovnice, některé vyrobené z kartonu s jemnou látkou nebo semišem uvnitř.

Bytelnější a sofistikovanější výrobky s řadou zásuvek bývají z dřevěné dýhy, masivu, jiné z porcelánu, ale také z plastu. Pro cestovatelky jsou k dispozici i organizéry, do nichž uloží s bižuterií manikúru, líčidla i malý parfém.

Anketa

Probíráte se ráda svou šperkovnicí?
Ano, nad ní dokážu zapomenout na čas.
9,7 %
Občas si k ní sednu a něco sem tam přerovnám.
21,4 %
Ne, vytahuju ji, jen když něco potřebuji.
51,5 %
Ne, to není nic pro mě.
17,4 %
Celkem hlasovalo 103 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Zaostřeno na koupelnový nábytek

Praktický pomocník i designový prvek v jednom - to je koupelnový nábytek. Vybírat můžete z nespočtu variant, z různých materiálů i povrchových úprav. Jak se...

Nábytek pro miminko ve skandinávském stylu

Dětský pokojíček nemá vypadat jako cirkus, kde je spousta barev, tvarů a předmětů. Po chvíli totiž ruší, způsobují neklid, nesoustředěnost, což je špatné při...

Výběr článků

Načítám