Aká bude Noc múzeí a galérií?

Pri výbere podujatia, aké sa vám páči, pomôže presný program v telefóne. Stiahnite si Programový bulletin Bratislavského kraja v slovenskom aj v anglickom jazyku. Stiahnite si programový bulletin pre Bratislavský kraj.

13.05.2022 18:30
debata
Video

Slovenské národné múzeum a Zväz múzeí na Slovensku pozýva na XVIII. ročník obľúbenej celoeurópskej Noci múzeí a galérií 2022, ktorá sa bude konať v sobotu 14. mája 2022.Viac informácií o programe podujatia pod záštitou Rady Európy, tradične spojeného s Medzinárodným dňom múzeí, nájdu záujemci na stránkach: nmag.sk(Sloven­sko); nmag.snm.sk (podujatie v Bratislavskom kraji); FB: Noc múzeí; FB: Noc múzeí a galérií v Bratislave.

Programový bulletin Bratislavského kraja v slovenskom aj v anglickom jazyku na stiahnutie tu

Noc múzeí a galérií 2022 Čítajte viac Noc múzeí a galérií bude tento rok opäť naživo

V tomto roku sa opäť vraciame do múzeí a galérií s lákavým „nočným“ programom, plným prekvapení. Prednášky, lektoráty, tvorivé delene a mnoho iných, aj netradičných foriem prezentácie do neskorých večerných hodín je pripravených pre malých aj veľkých účastníkov na celom Slovensku. Milovníkov súťaží na sociálnych sieťach poteší celoslovenská hra, kde návštevníci, ktorí pošlú fotografiu z podujatia na:#nmag2022sutaz, môžu vyhrať o zaujímavé ceny.

Do noci múzeí a galérií sa zapojí aj ÚĽUV, v... Foto: Pravda, Ľuboš Pilc
výstava tradícia netradične: Drevo rapkac da Vinci Do noci múzeí a galérií sa zapojí aj ÚĽUV, v ktorom si mpžete pozrieť výstavu Tradícia netradične: Drevo. Na snímke vľavo rapkáč Pocta Leonardovi da Vinci, autor: Marián Kopin, 2009, Slovenské múzeum dizajnu, vpravo kruh so zvukom šamanskej dažďovej palice, práca študentky VŠVU Okexandry Bakushiny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Noc múzeí a galérií 2022