Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Trapas na MS po prohře se Švédskem: Fanoušci velvyslance Vojtěcha vypískali!

Autor: ptr

Tak tohle si nezaslouží! To zřejmě napadlo nejednoho fanouška u televizoru, který nevěnoval dostatečnou pozornost ceremoniálu pro nejlepší hráče. Z tribun se totiž po porážce se Švédskem začal ozývat pískot. Národní tým nepředvedl oslnivý výkon, ale tak zle zase nebylo. Co se tedy stalo?

Za vše mohl český velvyslanec ve Finsku Adam Vojtěch (35). Bývalý účastník pěvecké soutěže SuperStar dostal dle současného ministra zahraničí Jana Lipavského (36) a mnohých dalších příjemnou trafiku za svou věrnost předsedovi hnutí ANO Andreji Babišovi (67).

Dvojnásobný ministr zdravotnictví byl »odklizen« na sever Evropy, kde si užívá výrazně klidnější práci, než jakou měl ve vládě. Čeští fanoušci neváhali a ihned poté, co se nepříliš oblíbený politik objevil na červeném koberci, dali jasně najevo svůj názor.

Zdálo se však, že Vojtěch je na podobné projevy dostatečně zvyklý a nenechal se vůbec rozhodit. Předal hodinky nejlepšímu hráči českého výběru Romanu Červenkovi a následně zapózoval s širokým úsměvem fotografům.

Adam Vojtěch předával cenu pro nejlepšího hráče Romanu Červenkovi.
Adam Vojtěch předával cenu pro nejlepšího hráče Romanu Červenkovi.