Našli jsme zajímavé slevy sluchátek. Apple, Samsung a Sony jsou teď o hodně levnější

Našli jsme zajímavé slevy sluchátek. Apple, Samsung a Sony jsou teď o hodně levnější

V našem katalogu a srovnávači cen Zboží Živě jsme se podívali na největší slevy. Tady jsou tipy na sluchátka, která se teď vyplatí koupit.

Apple AirPods

Nejnižší cena sluchátek Apple AirPods se ještě začátkem května pohybovala nad třemi tisíci. Dnes je u O2 se slevovým kódem KVETEN22 najdete o 7 % levněji.  Oproti běžné ceně operátora ušetříte dokonce tisíc korun. Jsou to pecky, takže nelze čekat příliš velké tlumení, ale v mnoha situacích je to naopak výhoda. Může se hodit skvělá spolupráce s telefony Apple.

Samsung Galaxy Buds Pro

U Samsungu nejde o skokovou slevu, tato sluchátka zlevňují plynule. Za rok ale spadla už o více než tisícovku. Dobře hrají, dobře drží v uchu a současných dva a půl tisíce korun, to je za značkové ANC moc pěkná cena. Podívejte se na naši recenzi:

Sony WH-1000XM3

Sony minulý týden představilo novou generaci bezdrátových náhlavních sluchátek WH-1000XM5 (koukněte na článek a video) a mnozí se hned těšili na slevu předchozí generace. U XM4 ceny ještě drží (), ale předchozí model XM3, který není o nic horší, teď spadl už pod pět tisíc korun. Než se takhle nízko dostanou XM4, bude to ještě dlouho trvat. Jestli chcete hodně dobrá náhlavní bezdrátová sluchátka, za tuto cenu se vyplatí.

Pozor na slevy

U velmi výhodných cenových nabídek buďte samozřejmě víc než kdy jindy obezřetní. Určitě zkontrolujte, jestli jde o nový výrobek a ne vrácený nebo už použitý kus. Vyplatí se také posoudit důvěryhodnost obchodu. Když je větší a známější e-shop jen o něco málo dražší, často se hodí připlatit a získat tím větší jistotu bezproblémového nákupu. Do rozhodování započítejte i cenu dopravy.

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Určitě si přečtěte

Články odjinud