Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

So slzami v očiach. Škrtel oznámil, že ho čaká posledný zápas

Martin Škrtel v sobotu ukončí kariéru. Obranca Spartaka Trnava to so slzami v očiach oznámil na utorňajšej tlačovej konferencii.

17.05.2022 13:57 , aktualizované: 14:29
Martin Škrtel Foto:
Martin Škrtel.
debata

Dlhoročný reprezentant tak odohrá v sobotu proti DAC Dunajská Streda svoj posledný zápas. Urobí tak kvôli zdravotným problémom.

"Stále by som mohol hrať futbal na vrcholovej úrovni, ale mám problémy s chrbtom a platničkami. Posledné mesiace som hrával pod tabletkami.

Zápas s DAC bude môj posledný, nielen v Spartaku ale aj mojej kariéry. Musím sa začať riadiť nie srdcom, ale rozumom," uviedol Škrtel.

Kariéra Martina Škrtela Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
3. Martin Škrtel - FC Liverpool, 2008 - 2016

Tridsaťsedemročný rodák z Handlovej je odchovancom prievidzského futbalu. Do toho veľkého nakukol v drese AS Trenčín.

Z Považia prestúpil v júli 2004 do Zenitu Petrohrad za 300-tisíc eur. Pri Neve si Škrtel získal meno i rešpekt svojou nekompromisnou hrou a tvrdosťou.

V sezóne 2007/08 oslavoval v Petrohrade zisk titulu i Pohára UEFA. Následne za desať miliónov eur prestúpil do Liverpoolu, kde pôsobil osem rokov.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Získal Ligový pohár v sezóne 2011/12 a neskôr si zahral aj vo Fenerbahce Istanbul, Atalante Bergamo a Basaksehire, odkiaľ v lete 2021 prestúpil do Trnavy.

Spartaku pomohol k zisku aktuálneho slovenského pohára. Sám priznal, že nedávny finálový duel odohral len vďaka liekom.

V reprezentácií odohral 103 zápasov a strelil šesť gólov. Bol oporou mužstva na MS 2010 v Juhoafrickej republike i ME 2016 vo Francúzsku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Martin Škrtel