Influencerka se sprchuje pouze jednou týdně. Manželovi prý její hygienické návyky nevadí

Influencerka se sprchuje pouze jednou týdně. Manželovi prý její hygienické návyky nevadí Zdroj: Shutterstock

Influencerka Reina, která na TikToku sdílí videa jako @reindrrop, se veřejně přiznala, že se sprchuje pouze jednou týdně. Osobní hygiena je podle ní časově náročná, a navíc nechce plýtvat vodou ani kosmetickými přípravky. Že se Reina myje pouze jednou týdně, údajně nevadí ani jejímu manželovi. Co na tento přístup říkáte?

Influencerka Reina zveřejnila na svém tiktokovém profilu @reindrrop video, jehož prostřednictvím snad všechny zaskočila a některé i znechutila. V tomto videu, které má aktuálně takřka 3 miliony zhlédnutí, přiznala, že se sprchuje maximálně jednou do týdne a že její manžel s tím rozhodně nemá problém.

“Často se mě ptáte, proč se myji maximálně jednou do týdne. A držím se své původní odpovědi - prostě se mi to nelíbí. Ale napadlo mě, že bych vám to mohla vysvětlit podrobněji,” sdělila influencerka ve své tiktokové zpovědi.

Zdroj: Shutterstock Z jakého důvodu jsou její hygienické návyky tak nestandardní? Influencerka ve videu podrobněji vysvětlila, proč se nesprchuje častěji.

“Prvním důvodem je časová náročnost. Nesnáším čekání na to, až se ohřeje voda, vstoupím do sprchy, osprchuji se včetně těch věcí kolem, vylezu ze sprchy a usuším se. Také nesnáším pocit mokrých vlasů a nechci se fénovat, protože zvuk fénu mi nedělá dobře. Dalším důvodem, proč se nesprchuji častěji, jsou mé problémy s ekzémem a extrémně suchou pokožkou. V neposlední řadě nechci plýtvat vodou ani kosmetickými přípravky,” uvedla na pravou míru Reina. 

Na mladou ženu se však po uveřejnění videa snesla obrovská vlna kritiky. I když odborníci nedoporučují příliš časté sprchování, umývat své tělo maximálně jednou týdně je už opravdu extrém. Paradoxně někteří lidé pro něj měli pochopení. Většina z komentujících však pod příspěvkem litovali influencerčina manžela a také uvedli, že jim přijde absurdní, že se tato žena nesprchuje ani po cvičení.

“Neuvěřitelné, že si najdeš čas na hodinové cvičení, ale tři minuty ve sprše je už na tebe moc?” napsal pod video jeden ze sledujících. 

Chápete tento přístup? Nebo si myslíte, že je influencerka špindíra a její video obsahuje pouhé výmluvy, proč se o sebe nechce starat? Napište nám svůj názor do komentářů.  

Zdroj: Tiktok.com/@reindrrop, Dailystar.co.uk
Autor:
Publikováno: 17. 5. 2022 14:12 Nahlásit obsah