Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Wilander v tom má jasno: Djokovič sa chce v Paríži všetkým pomstiť

Bývalý švédsky tenista a dnes expert Eurosportu Mats Wilander sa vyjadril o top favoritoch pred blížiacim sa Roland Garros.

17.05.2022 20:15
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič vo finále v Ríme.
debata (2)

Wilander nemusel dlho rozmýšľať nad tým, kto by mal tento rok dominovať na parížskej antuke. „Z mnohých dôvodov musím povedať, že je to Novak,“ uviedol Švéd.

Podľa neho mu nedávny zisk titulu na podujatí v Ríme dodalo sebavedomie. „Myslím si tiež, že sa chce pomstiť za všetko, čo sa mu v posledných mesiacoch prihodilo,“ hovorí Wilander.

Daniil Medvedev Čítajte viac Vylúčený Rus Medvedev: Wimbledon? Nájdem si iné turnaje

Narážal tým najmä na odobranie možnosti hrať v januári na Australian Open, na ktorom mohol práve on vybojovať rekordný 21. grandslamový titul. Ten napokon získal jeho rival Rafael Nadal.

„Bez ohľadu na prehru od Carlosa Alcaraza v Madrid sám sebe dokázal, že vie hrať dlhé a náročné zápasy. Nedávno ešte vyzeral unavene, ale teraz je to oveľa lepšie,“ vysvetľuje odborník.

Podľa Wilandera vyzerá byť Djokovič v omnoho lepšej fyzickej kondícii nie len v súvislosti s blížiacim sa Roland Garros, ale aj v súvislosti s ďalšími top podujatiami v tejto sezóne.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Novak Djokovič #Roland Garros #Mats Wilander