Založ si blog

Imbecilita úsečky pravdy a nepravdy

Malé dieťa nedokáže vnímať iného ako seba. Potom začne vnímať situácie, keď nemá pravdu.

Súdiac podľa hlavného prúdu, sme pod zámienkou pestovania a ochrany západných civilizačných hodnôt preprogramovávaní ako spoločnosť na tento primitívny, priam imbecilný model chápania sveta. Dva póly, úsečka.

***********

Keď dieťaťu rozumu pribudne, je ochotné pripustiť, že pravda môže byť aj uprostred. Tie komunikatívnejšie niekedy v puberte prídu na to, že pravda môže byť aj niekde na spojnici.

***************

Čo vnímavejší dospelák vie, že pravdu si musí každý nájsť sám. A dostane sa mimo spojnicu. Poniektorí pripustia, že tých právd je viacej, výnimočnejší jedinci sú schopní komunikovať bez snahy za každú cenu tie pravdy zjednotiť.

Pre mňa komunikačne najpríjemnejší sú takí, čo medzi tými pravdami budujú a obhajujú mosty. A ani ich nenapadne nasilu tie pravdy zjednocovať, či nebodaj ťahať ich na tú spojnicu.

*******************

V našom oficiálnom hodnotovom svete musíme nenávidieť Putina. Nik mu nesmie drukovať, pod hrozbou 15-ročného väzenia. Úsečka.

V našom hodnotovom svete musíme ľúbiť Ukrajinu. Nesmieme oddeliť ľudí a režim. Proste iba jedna modrá a žltá, nijaké odtiene. Úsečka.

Nesmie sa hovoriť názor, že kyjevský režim 8 rokov týral a lynčoval milióny ukrajinských Rusov. Nesmie sa, pretože „ministerstvo pravdy“ a fact-checkeri , overili že nič také sa predsa nestalo. Aj pani pekná a obchodník s vodkou tak povedali, musí to byť predsa tak. Úsečka.

Nesmie sa hovoriť názor, že náš najväčší spojenec financoval a organizoval výrobu chemických ZHN, v spolupráci s kyjevskou administratívou. Podložené písomnými dôkazmi, ale predsa v rukách neakceptovateľnej Putinovej propagandy. Úsečka.

Pod hrozbou väzenia je zakázané polemizovať o polarite príčiny a následku. Týrané milióny ľudí a reakcia k obrane. Úsečka.

Azbukový zdroj, hanebná kremeľská propaganda. Anglosaský zdroj, jediný spoľahlivý zdroj. Úsečka.

Je to predsa tak jasné. Putin napadol inú krajinu. Zabiť ho! Rusko a všetko ruské apage satanas! Kyjevský režim a jeho prisluhovači tiež zabíjali, ale to sme „ministerstvom pravdy“ popreli. Azov, Aydar,…,ale teraz bojujú proti zlému Rusovi, všetko zlé prepáčené, „oni sú už takí“. Zelenský hrdina, Sláva Ukrajina! Úsečka.

Buď zodpovedný, nerozmýšľaj! Úsečka.

Jeden primitív z toho diabolského a imbecilne primitívneho Ruska pred peknými pár rokmi napísal (POZOR, prazárodok kremeľskej propagandy):

Jedného dňa dosiahne tolerancia takú úroveň, že inteligentným ľuďom bude zakázané premýšľať, aby neurazili imbecilov.

F.M.Dostojevskij

Dovetok: Podobnosť s dnešnou realitou čisto náhodná! Úsečka.

Turci, člen NATO, ako kremľoboti a háveď

01.02.2023

Ak náš človek podporí názor administratívy RF, že na území Ukrajiny sa páchajú v biolabákoch nehanebné činy, je prehlásený za kremľobota, putinovca, antidemokrata, najnovšie háveď. Kladiem si teda takú pridebílkastú otázku, čo za nezmysly sa to objavili v tureckej tlači. V štáte člena NATO, v štáte nášho spojenca. To tu už nik nič negarantuje? [...]

Poroď, staraj sa, vychovaj – A potom už drž hubu!!!

07.01.2023

…a keď nebudeš držať hubu, dáme Ti nálepku radikál, homofób, xenofób, antidemokrat, … Kedysi sa hovorilo: „Ja som baník, kto je viac?“ Podľa najnovších hlasov z EÚ bude: „Ja som LGBT(x) aktivista, kto je viac?“ Maďarsko prijalo zákon o ochrane detí. Podstatou je ukotvenie rodičovských práv ako práv neobíditeľných. Zákon má zabrániť [...]

Koňa aj násilím privedieš k vedru, ale neprinútiš ho napiť sa

29.12.2022

Za posledné dva a pol roka sme si prežili veľmi veľa. Pocit „stáť na správnej strane“ dokázal vybudovať poriadnu dávku sebavedomia a osobnej dôležitosti najmä u tých, ktorí sa inak nedokázali realizovať. „ Hodnoty“ šírené „autoritami“ medzi pospolitý ľud neomylne našli svoje ciele. Spomínajme, ktože to k nám hovoril, aby intelektuálne a štátnicky [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

peter4

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 380
Celková čítanosť: 891743x
Priemerná čítanosť článkov: 2347x

Autor blogu

Kategórie