Lucia Javorčeková, žijící dlouhodobě v Mexiku, byla patrně nejsledovanější Slovenkou, což jí bezpochyby přinášelo dobré výdělky i na jiných platformách, jako například na „hanbatém“ Only Fans, kde také měla účet.

Slovenská modelka, která se proslavila focením pikantních záběrů, si základnu fanoušků na instagramu budovala po několik let. Za tu dobu nastřádala více jak dva miliony sledujících, kteří si užívali její sexy snímky, na nichž zpravidla dávala všem na odiv své perfektní tělíčko. Na erotických fotkách skrývala opravdu jen to nejnutnější...a někdy ani to ne. Kdo by měl ale pocit, že za zrušením jejího účtu stojí také nahota, pletl by se.

Sama Lucia nyní přiznala, jak to je. Nahlásil ji údajně někdo z jejího okolí. Abych to uvedla na pravou míru, nebyla to nahota. Byla jsem sama překvapená a budu to řešit. Asi i vím, kdo za to může. Pravděpodobně to byla jedna z mých nejbližších osob. Ale víc řeknu, až budu mít nějaké důkazy, protože nechci nikomu ubližovat, tak jako bylo ublíženo mně,“ vysvětlovala ve stories na novém profilu, který už si stihla mezitím založit. 

„Prý jsem měla rasistické narážky, útoky, propagovala jsem sebedestruktivní chování a dokonce snad i týrání zvířat, je tam toho mnoho. A kdo mě sledoval, tak asi ví, že takové věci jsem nedělala a nepřidávala. Takže to je asi tím, že je instagram velká komunita a algoritmus to vyhodnotil takhle, ale až si to projdou, poznají, že tam nic špatného není,“ líčila Javorčeková.

Pro tu je to celé nyní dost bolestivá záležitost. „Nechtěla jsem si ani zakládat nový profil, cítila jsem se ublížená, protože jsem neudělala nic špatného. Nedokázala jsem se přihlásit na profil, ale nejde jen o to – za každou fotkou, za každým popiskem byla spousta práce. Jestli to bude zpět, nebo ne, tak to už nechám na posouzení jiných,“ dodala.

Lucia už nakonec nový účet má a opatřila ho provokativním názvem, který přeložen do češtiny znamená „krása nahé duše“. Během pěti dní už nasbírala 19 tisíc followerů, které ale možná překvapí nový obsah, který sexbomba plánuje sdílet... Onu obnaženou duši podle všeho myslela doslovně.

 „Nová kapitola. Čas zasít semínka učení pro mě a vás. Protože jsem mnohem víc než jen mé tělo, krásná tvář či počet sledovatelů. Nevadí mi být zranitelná a ukázat své vrstvy. Chci na svůj nový profil pozvat jen lidi s dobrým srdcem a čistými úmysly. Vítejte tady,“ šokovala modelka svými slovy, která zněla poněkud... ezo. S novým profilem je prý spokojená a hodlá v něm pokračovat. Už je jí prý jedno, co si o ní kdo myslí.

VIDEO: Hvězda OnlyFans Eliza si díky lechtivým fotkám přijde nejen na slušné peníze, ale nutí ji dbát o svůj zevnějšek 

Video
Video se připravuje ...

Eliza si díky lechtivým fotkám přijde nejen na slušné peníze, ale nutí ji dbát o svůj zevnějšek. Instagram/@elizarosewatson

Fotky v bikinách sice krásná Lucia sdílí i nadále, přesto však nečekaně odhaluje své nitro. V posledním příspěvku prozradila, že od puberty trpěla poruchami příjmu potravy, konkrétně bulimií, a přiznala, že si upravovala své fotky, aby měla co nejdokonalejší postavu. V modelingových agenturách prý totiž často slýchala, že je příliš tlustá, anebo že má velký zadek, a bývalý manžel jejímu sebevědomí také moc nepřispíval. 

Negativní články o její osobě pak vedly k potížím s akné, žaludečním a střevním problémům, zadržování vody v těle a podobně... To však ale překonala - a slovo „stud“ je pro ni dnes velkou neznámou.

Fotogalerie
115 fotografií