Hlavní obsah

Tereza Balonová na Times Square v New Yorku

Mimořádně nadaná muzikantka Tereza Balonová, která 25. března vydala své debutové album Půlnoc, zaznamenala další výrazný krok ve své kariéře. Stala se novou českou tváří Spotify kampaně Equal. Objevila se na slavném billboardu na Times Square v New Yorku.

Foto: SinglTon

Tereza Balonová na slavné křižovatce v New Yorku.

Článek

Globální kampaň Equal společnosti Spotify má za úkol propagovat a zviditelnit umělkyně z celého světa a podpořit je tak v jejich tvorbě. Balonová je další českou hudebnicí, která dostala příležitost představit svoji tvorbu v mezinárodním playlistu Equal. Ten má téměř devět set tisíc sledujících a jsou v něm zastoupeny interpretky ze všech koutů světa.

„Když jsem se dozvěděla, že mě Spotify vybralo jako tvář kampaně a má fotka bude na Times Square, byla jsem v šoku. Je pro mě velká čest zařadit se vedle Ewy Farne nebo Lenny. Mám upřímnou radost, že mé písničky oslovují posluchače a nemůžu se dočkat letní koncertní sezony. Čekají mě vystoupení v celé republice. Ale nejbližší je křest desky v Praze. Už 30. května zahraju v Café v lese,“ říká Balonová.

Její debutové album Půlnoc přináší osobitý mix ryzího písničkářského přístupu a barvitého současného popu. Nabízí silné popové melodie, slušné texty i prolínání žánrů. Potvrzuje, že písničkářka patří k největším příslibům domácí hudební scény.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám