Diem Brown
Diem Brown
Diem Brown
Diem Brown
Diem Brown
21
Fotogalerie

Tragické osudy hvězd reality show: Krásné blondýnce se stalo osudným její temné tajemství!

Zábavná bezprostřední blondýnka oslňovala Američany z televizních obrazovek svým perfektním úsměvem a dobrou náladou, v sobě však nesla temné tajemství. Diem Brown dlouhá léta zápasila s rakovinou vaječníků a i když se zdálo, že ji porazila, zákeřná nemoc se vrátila a vzala jí život. Sympatická moderátorka podlehla v pouhých 34 letech.

Diem Brownová se proslavila díky reality show The Challenge americké stanice MTV, kde spolu účastníci bojovali v řadě soutěží o šanci vyhrát peníze. Když v jednom z dílů sundala paruku a přiznala rakovinu, sympatická blondýnka si získala srdce Ameriky. Jeden z nejsilnějších momentů reality show jí však nepřinesl jen slávu, ale i možnost udělat spoustu dobrého.

O svém boji s rakovinou psala blog a posléze založila i neziskovku, která díky crowdfundingu pomáhá nemocným pacientům s jejich potřebami. Nápad se jí zrodil v hlavě po vlastní zkušenosti se zákeřnou chorobou, krátce po spuštění si ale bohužel znovu vyslechla krutou diagnózu.

Brownové se v roce 2012 po šesti letech v remisi vrátila rakovina. Léčbu nejdříve odkládala kvůli odběru vajíček, což se nelíbilo lékařům. Ti jí následně dávali jen měsíce života, blondýnka ale všechny překvapila a boj opět vyhrála. Třetí setkání s rakovinou se jí však už stalo osudným.

V červnu 2014 jí lékaři diagnostikovali rakovinu potřetí a Diem to zprvu přiznala jen svým nejbližším. Dva měsíce na to však zkolabovala při natáčení v Panamě poté, co jí nádory metastazovaly do střev a i přes urgentní operativní zákrok se její stav nezlepšil. Poslední hodiny strávila obklopená přáteli a rodinou, zemřela 14. listopadu 2014.