Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šéf fotbalové Příbrami leží v nemocnici na Mallorce: Starka zápasí o život!

Autor: nem

Plejeři FK Příbram vykopali záchranu ve II. lize a v Litavce se zastavila voda. Jenže ne kvůli spáse v tabulce, ale v modlitbě za klubového šéfa Jaroslava Starku (66).

Nejslavnější fotbalový balkon v republice osiřel. Tam, kde obvykle spřádá plány všeho druhu, zůstalo jen zábradlí. Nikdo se o něj neopírá...

O cirka 1500 kilometrů dál na jihozápad, na Baleárách, zápasí fanoušek bojových sportů Starka o život. V končinách, do kterých s oblibou putuje s golfovými holemi, ho zastihnul útok na životně důležité funkce.

„Jarda leží v kómatu v nemocnici na Mallorce,“ prozradil Blesku zdroj blízký štábu příbramského oddílu. Není jediný. O závažných zdravotních svízelích těžkého cukrovkáře s transplantovanou ledvinou si už pár dnů povídaly kuloáry.

Starkův mobil mlčí jako prázdná kabina mančaftu po sezoně. Když to nevezme hned, má ve zvyku zavolat zpátky. Nevolá. Syn ano! „Táta je hospitalizován v zahraničí. Je to vážné, ale dál bez komentáře,“ řekl Blesku oficiální majitel Příbrami Jan Starka. A voda v Litavce dál stojí…

Starkovi pozorují situaci na příbramském hřišti z balkonu
Starkovi pozorují situaci na příbramském hřišti z balkonu
V kanceláři bosse Starky: Kmotr, kulka v rámu, Masarykova busta i rapper
Video se připravuje ...