Dcera Leoše Mareše je v 10 týdnech velmi upovídané miminko. Oblíbený moderátor sdílel video, které vás rozněžní

Dcera Leoše Mareše je v 10 týdnech velmi upovídané miminko. Oblíbený moderátor sdílel video, které vás rozněžní Zdroj: Profimedia

Moderátor Leoš Mareš se před 10 týdny stal trojnásobným tátou. Jeho manželka Monika mu porodila roztomilou dcerku Alex, která se evidentně velmi potatila. Jak dokazuje video, které Leoš Mareš sdílel na svém Instagramu, malá Alex je neskutečně upovídaná. Po kom asi?

“10 týdnů štěstí,” napsal Leoš Mareš na Instagram a připojil video, na kterém si povídá se svou 10týdenní dcerkou Alex a zpívá jí text ze své písně Tři slova.

Malá holčička rozhodně nezůstává pozadu a sekunduje svému tátovi roztomilým žvatláním. Již na první pohled i poslech je jasné, že Alex je velmi upovídané miminko, které evidentně své řečnické schopnosti zdědilo po svém tátovi.

Že je dcera Leoše Mareše už v 10 týdnech neskutečně ukecaná, si všimli také lidé na Instagramu. Ti hvězdnému moderátorovi mimo jiné upřímně napsali, že mu v profesionální branži roste velká konkurence.

“No ta bude ukecaná. Roste vám konkurence.”, “Tak to je nádherný. A veliká radost, láska, souhra taťky s princeznou. A budoucí taťkova konkurence na Evropě.”, “Tak frázování trochu dopilovat a příště duet.” Napsali lidé k roztomilému videu Leoše Mareše a jeho dcerky Alex. 

Toto roztomilé video rozpravy táty s dcerou rozněžnilo na Instagramu snad všechny, kteří jej zhlédli. Jak zapůsobilo na vás?

Zdroj: Instagram.com/leosmares
Autor:
Publikováno: 19. 5. 2022 10:11 Nahlásit obsah