Obsah na této stránce není vhodný pro osoby mladší 18 let

Pro přístup do této sekce musíte být starší 18 let.

Jsem starší 18 let Nejsem starší 18 let

8 alarmujících signálů toho, že vaše tělo už potřebuje intimní chvilky

8 alarmujících signálů toho, že vaše tělo už potřebuje intimní chvilky Zdroj: Shutterstock

Sice my ženy období bez sexu zvládáme o něco lépe než muži, avšak po delší době nám naše tělo dokáže dát dost jasně najevo, že mu právě tyto chvilky chybí. Protože jak už to tak bývá, žena, která má delší dobu sexuální půst, se chová naprosto jinak než žena, která má sex pravidelně. Nevěříte?

Absence sexuálního života se totiž na ženě podepíše nejen psychicky ale také fyzicky – přesněji na jejím vzhledu. Ovšem to není to jediné, co tento deficit způsobuje.

Jsme unavené

Pokud my ženy nemáme sexu dostatek, paradoxně se cítíme mnohem unavenější, než kdybychom se mu oddávaly několikrát denně. Je to tím, že při orgasmu se do našeho těla dostává hormon oxytocin, který působí jako přirozené sedativum. Ve výsledku to tedy znamená, že trpíme nespavostí a často se v noci také budíme.

Vypadáme starší

Když se oddáváme pravidelnému milování, do naší pokožky a pleti se dostává kolagen, který dělá naši pokožku hebkou a mladistvou.

Zdroj: Shutterstock

Trpíme kožními problémy

Během sexu naše tělo také produkuje progestrogen, která napomáhá v boji proti akné.

Jsme nervózní

A věřte nám, cítí to z vás všichni okolo. Ovšem není se čemu divit, ženě, která již delší dobu neměla pohlavní styk, chybí endorfin, který ovlivňuje to, jak se cítíme a jak vnímáme okolní svět.

Užíváme tabletky proti bolesti

Jakmile nás ženy začne bolet například hlava, okamžitě saháme po tabletce, která nám má od nepříjemných pocitů pomoci. Jenže mnohem lepší a zdravější variantou je sex, protože díky němu dokáže oxytocin a estrogen tuto bolest zmírnit a následně úplně odstranit stejně jako tabletky.

Jsme častěji nemocné

Během pohlavního styku se množství antivirových protilátek v našem těle zvýší o neuvěřitelných 30 %, což znamená, že jsme proti běžným nemocem lépe imunní.

Zdroj: Shutterstock

Zapomínáme

Opravdu se nejedná o příznak stárnutí, ale o signál, že vaše tělo potřebuje jakékoliv intimní sblížení. Během sexu se totiž okysličuje krev, která se následně dostává do mozku a ten může mnohem lépe pracovat.

Jsme nespokojené samy se sebou

Tento bod v podstatě souvisí se všemi výše zmíněnými a navíc, která žena by se necítila sebevědomě a atraktivně, kdyby věděla, že má doma muže, kterého nesmírně přitahuje? A právě i to nám ženám chybí!

Autor:
Publikováno: 19. 5. 2022 10:22 Nahlásit obsah