Článek vznikl v rámci spolupráce: U příležitosti oslav 20 let od vydání kultovní gangsterská akce Mafia: The City of Lost Heaven proběhne v Brně orchestrální koncert originální hudby ze série Mafia v podání Filharmonie Brno.

To je samo o sobě lákavé. V případě tohoto koncertu na fanoušky čeká několik zajímavostí. Tou největší je dokument o dabingu Mafie s exkluzivními zákulisními informacemi z dabingu a osobní zpovědí legendárních dabérů prvního dílu Mafie a jeho remaku Mafia: Definitive Edition. Promítání originálního dokumentu bude rozděleno na 4 části.

Jako další budou připraveny tři kvízové bloky plné zapeklitých otázek o sérii Mafia a jejím vývoji, moderuje Petr Rychlý. Mezitím se bude možné občerstvit v dobové nálevně. V mafiánském baru najdete kvalitní drinky, pořádné pivo a ostřílené barmany.

Praví fanoušci a masochisté se mohou zúčastnit nechvalně proslulého závodu z mise Fairplay. Na vítěze s nejlepším časem čeká nejenom obdiv a potlesk, ale i sladká cena.

A na závěr soutěž o nejlepší kostým. Rodinu je třeba reprezentovat, nejenom činy, ale i vzhledem. Na toho nejstylovějšího mafiána (nebo mafiánku) čeká respekt a ocenění.

Orchestrální koncert Mafie se uskuteční 29. 5. 2022 v Brně. Více informací a možnost koupit si vstupenky zde. Novinky můžete sledovat ve skupině na Facebooku. Plus u nás na webu běží soutěž, tak můžete zkusit štěstí.