Právě dnes vychází na Netflixu již třetí řada seriálu Love, Death & Robots, přičemž streamovací gigant si pro fanoušky den před premiérou přichystal ještě jeden poslední trailer, na který se můžete podívat výše. Nový trailer nám tak umožní opět trochu nahlédnout do všech devíti nových epizod. Zároveň ale také překvapivě vzdává hold britskému filozofovi Alanu Wattsovi. Za celou úspěšnou sérií od Netflixu stojí Tim Miller, David Fincher, Jennifer Yuh a Joshua Donen. Čeká nás tak zas směsice žánrů jako horor, thriller, komedie, fantasy a sci-fi. Netflix také nedávno zpřístupnil první epizodu ze třetí série, do níž se vrací populární trio robotů, které brouzdá po postapokalyptickém světě. 

Ve třetí řadě se například dočkáme opravdu velice působivé 3D podívané, která bude v podobě epizody Jibaro. Vyprávět bude o siréně, která láká do záhuby veškeré muže, kteří po ní zatouží. Když se ale střetne s hluchým rytířem, který je tudíž proti jejím kouzlům imunní, sama se do něho zakouká. Čeká nás ale také i 2D epizoda jménem The Very Pulse Of The Machine, ve které musí astronautka táhnout tělo svého druhého pilota za sebou na dlouhé a úmorné cestě. A to ještě k tomu pod vlivem halucinogenních drog. Ve třetí sérii se taktéž dočkáme epizody, kterou si vzal pod palec legendární David Fincher, v té bude skupinka námořníků bojovat s obrovskou a velice inteligentní mořskou příšerou. Můžeme se tudíž těšit na velice nápadité příběhy. Ostatně už také můžete posoudit sami. 

V traileru se taktéž dočkáme projevu Alana Wattse, který obhajuje myšlenku, že bychom všichni měli přijmout svou existenci a radovat se z toho, že jsme součástí tohoto světa. Hlasové obsazení třetí série také zahrnuje herce jako Rosario Dawson, Joe Manganiello, Christian Serratos, Jai Courtney, Mackenzie Davis, Joel McHale, Seth Green a Gabriel Luna.

Co na třetí řadu říkáte?