Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vdova po skladateľovi Svobodovi (50) v plavkách: Prsia von, ale... Aha, je hrdou Češkou!

Vendula Pizingerová Svobodová Zobraziť galériu (2)
Vendula Pizingerová Svobodová (Zdroj: Instagram VP)

CHORVÁTSKO - Vendula Pizingerová Svobodová (50) si v týchto chvíľach užíva prvé slnečné lúče na Jadrane. Práve tam sa totiž vybrala spolu so svojou kamarátkou a deťmi na dovolenku. No a zatiaľ čo ich zlatíčka si užívajú svieže more, dámy chytajú bronz na pláži. No a blondínka si tam struhla aj sexi fotku v plavkách. Prsia von, ale... Aj v Chorvátsku je hrdou Češkou!

Po adrenalínovej dovolenke s manželom Josefom Pizingerom si Vendula Svobodová aktuálne užíva prvý "letný" pobyt pri mori. Ide o dámsku jazdu s kamarátkou a ich deťmi. Jediným mužským elementom zájazdu je Vendulin 1,5 ročný synček Jozefko.

Galéria: Vendula Svobodová

Blondínka chvíle oddychu mapuje aj na sociálnych sieťach, kde je v pravidelnom kontakte so svojimi fanúšikmi. No a tých aktuálne potešila aj sexi fotkou len v plavkách. Mužských obdivovateľov určite zaujala najmä vrchná časť jej outfitu do mora - z rozopnutého zipsu sa jej doslova drali von prsia.

No zaujímavý bol aj dizajn plaviek. V trendy jednodielnom kúsku totiž vyzerala ako hrdá patriotka - Vendula totiž zvolila farby českej vlajky. Veď pozrite sami!

Vdova po skladateľovi Svobodovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram V.S.)

Viac o téme: Vendula Pizingerová Svobodová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu