RÝMAŘOV | V blíže neustanovené době mezi jednadvacátou hodinou 18. května a pátou hodinou 19. května 2022 doposud neznámý pachatel spáchal na ulici Příkopy v Rýmařově přečin krádeže tím, že po vypáčení dveří vnikl do místnosti společné kočárkárny v jednom ze zdejších panelových domů, ze které ukradl horská kola, elektrickou koloběžku a další kola.

Foto: ilustrační – STA Bruntálsko

„Doposud neznámý pachatel odcizil tři horská jízdní kola značky Rockrider šedé, šedé a černomodré barvy, elektrickou koloběžku značky Vega Masspeed, horské jízdní kolo značky Kenzel šedozelené barvy a horské jízdní kolo značky Olpran modrostříbrné barvy, čímž místním poškozeným fyzickým i právnickým osobám vznikla celková hmotná škoda na majetku ve výši přes 40 tisíc korun,” informoval mluvčí policie René Černohorský.

Tuto trestnou činnost majetkového charakteru nyní prověřují policisté z Obvodního oddělení v Rýmařově a jakékoli informace, které by vedly ke zjištění osoby pachatele či osob pachatelů, jakož i k nálezům odcizených jízdních kol, lze kdykoli telefonicky sdělit, byť i anonymně, na rýmařovské policejní číslo 974 731 751.