Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Veľká radosť Eda Sheerana: Manželka mu porodila DRUHÉ DIEŤA... Nikto netušil, že je tehotná!

Ed Sheeran je dvojnásobným otcom. Zobraziť galériu (5)
Ed Sheeran je dvojnásobným otcom. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Babyboom! V noci médiami obletela správa, že speváčka Rihanna sa stala mamou syna. No a dnes sa prevalilo, že otcom sa opäť stal aj spevák Ed Sheeran (31). Jeho manželka mu porodila druhú dcérku. Háčikom je, že nikto ani len netušil, že bola tehotná!

Ed Sheeran žiari šťastím. A má na to krásny dôvod - na sociálnej sieti Instagram dnes prezradil, že sa stal otcom druhého dieťaťa. Nikto pritom ani len netušil, že je jeho manželka tehotná. Spevák radostnú novinku držal v tajnosti celých 9 mesiacov práve na jej žiadosť. 

„Chcem vám všetkým oznámiť, že sa nám narodilo ďalšie krásne dievčatko. Obaja sme do nej takí zamilovaní a sme šťastím bez seba, že sme štvorčlenná rodina,“ napísal Ed v príspevku s detskými ponožkami. Zdá sa, že z tých si rodinka spravila tradíciu - rovnakým spôsobom totiž pred dvomi rokmi oznámili aj narodenie prvej dcérky. 

Dnes ide už o druhú správu o narodení dieťatka zo šoubiznisu. V noci svetom obletela správa, že sa mamičkou stala aj speváčka Rihanna. Viac sa dočítate v článku nižšie.

Viac o téme: Ed Sheeran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu