[Večerní souhrn článků] • Rekt Capital: Pokles na 22 700 by znamenal generační dno • a další články

5
(1)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Pokud máte málo času a nestíháte si procházet naše články po jednom, zkuste naše večerní shrnutí. Vše důležité, co se ten den událo, najdete zde přehledně na jednom místě. Každý nadpis lze rozkliknout a přejít tak na celý článek.

Zpráva dne

Rekt Capital: Pokles na 22 700 by znamenal generační dno

Analytik a obchodník přezdívaný Rekt Capital v dnešní sérii příspěvků na Twitteru uvádí, že bitcoin by se měl ponořit na hodnotu 20 000 USD, aby odpovídal historickým normám. Data ukazují, že cena bitcoinu může klesnout o více než 40 %. [1]

Analýzy a trhy

20.05.22 Analýza BTC/USD – Longy už nestoupají, sentiment stagnuje, jak dlouho budeme na místě?

Bitcoin (BTC) se nám stále zdráhá dát jasnou odpověď, kam se chce alespoň krátkodobě vydat. Díky tomu jsme pořád zaseknutí v blízkosti S/R pásma, které se tyčí kolem 30 000 USD.

Aktuální přehled všech kryptoměn můžete sledovat pod přiloženým odkazem ZDE

Kryptoměny a kryptofirmy

CoinCorner nabízí Bolt Card, bezkontaktní platby BTC

Karta Bolt Card společnosti CoinCorner je bezkontaktní a pohodlná platební karta. Produkt poukazuje na další etapu vývoje bitcoinu, vytvoření kruhové ekonomiky poháněné sítí Lightning Network.

Dorsey: Bitcoiny jsou jediné peníze internetu

Bývalý generální ředitel společnosti Twitter, Jack Dorsey, prohlásil na nedávné události Block’s Investor Day, že největší kryptoměna světa se dá popsat jako jediné peníze na internetu. Co dalšího prohlásil Jack Dorsey?

K přechodu Etherea na PoS by mělo dojít v srpnu

Dlouho očekávaná migrace Etherea na konsensuální mechanismus proof-of-stake (PoS), jež je stále posouvána, může přijít už v srpnu.

Bývalý předseda Fedu, Ben Bernanke, nevidí v bitcoinu žádnou hodnotu

A máme tu další zajímavé a kritické vyjádření na adresu bitcoinu, kdy Ben Bernanke, bývalý předseda amerického Fedu, prohlásil, že bitcoin (BTC) nesplňuje požadavky na prostředek směny nebo uchovatele hodnoty a on sám jej vnímá jako nástroj pro zločince.

Odpolední zprávy

Souhrn těch nejdůležitějších událostí za uplynulých 24 hodin naleznete v našich odpoledních zprávách. Pokud jste nestihli, můžete to nyní napravit zde.

Máte-li jakýkoli dotaz, neváhejte se přidat do naší diskuzní skupiny na Facebooku. PŘIDEJTE SE TAKÉ NA NÁŠ DISCORD SERVER.

MEME dne

meme
Zdroj: Michal Fortyn

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasujících 1

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img