Zajímá vás elektromobilita nebo elektromobil už máte? Přijeďte na Elektrofest

Zajímá vás elektromobilita nebo elektromobil už máte? Přijeďte na Elektrofest
Fotografie: Roman Havlín, fDrive.cz
  • Letošní Elektrofest se koná 17. - 18. června v Pelhřimově
  • Na programu je konference a panelová diskuse o elektromobilitě
  • Nebude chybět ani eco-rally a spousta zábavy

Elektrofest je tradičně největší přehlídkou elektroaut v Česku. Loni tam vznikl nový český rekord v počtu elektromobilů na jednom místě. Celkem jich tam bylo 127 a my jsme byli u toho čtyřmi auty. Letos se tento sraz elektromobilů v Pelhřimově, městě rekordů, bude konat ve dnech 17. - 18. června 2022. Podaří se letos rekord překonat? Můžete se přidat také. Ale bude to těžké hlavně kvůli ploše náměstí, už loni tam moc místa nezbývalo.

Na letošním elektrofestu se můžete těšit na závod elektrokoloběžek, koncerty a vystoupení, sraz majitelů elektromobilů, předváděcí jízdy elektroaut nebo soutěž o nabíjení zdarma. V plánu je i panelová diskuze se známými osobnostmi a youtubery, zábava pro děti, konference a můžete se zúčastnit i eco-rally.

Pokud tedy jste majitelé elektromobilu nebo vás elektromobilita zajímá a o elektrickém autě uvažujete, dorazte na Elektrofest 2022. Vstup pro návštěvníky je zdarma a pokud chcete přijet autem, jít na konferenci nebo jet eco-rally, můžete ze zaregistrovat na webu elektrofest.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze