Kterých 5 znamení zvěrokruhu má nejsilnější sexuální touhu

Kterých 5 znamení zvěrokruhu má nejsilnější sexuální touhu
O některých lidech bychom si mohli myslet, že žijí pouze sexem. Kladou ho na první místo všech svých žebříčků. Patříte také mezi jedince hnané sexuální touhou? Přečtěte si tento článek a zjistěte to.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vynikáte svou touhou po intimitě a dobrodružství. Jde vám o to, abyste si pohlavní styk pokud možno co nejvíce užili, podle toho se také chováte. Jste král či královna sexu, vždy víte, jak na to, abyste si vy i váš partner milování užili natolik, abyste na tento zážitek nikdy nezapomněli.

Co se týče samotného aktu, jste nesmírně vybíraví, co se týče volby partnera. Abyste mohli projevit svou divokou stránku, potřebujete někoho, kdo se vám opravdu líbí a podle vašeho úsudku se k vám hodí. Nikdy nejdete do postele jen tak s někým, dotyčný vás musí nadchnout. Nicméně to vám nebrání být hvězdným znamením s tou nejsilnější sexuální touhou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Podle vás patří sex neodmyslitelně ke vztahu a bez něho by to nebylo ono. Milovat někoho je krásné, to ano, ale pokud není dobrý sex, není dobrý ani vztah, alespoň podle vás. Jste opravdu smyslný člověk, máte rádi krásné věci.

Toužíte po intimním doteku a uspokojení všeho druhu, proto sex vyhledáváte. Jste také ten typ člověka, který věří, že s mazlením dosáhne mnohem většího uspokojení než bez něho. Máte opravdu velkou sexuální touhu, na druhou stranu pokud není akt romantický, neužijete si ho dostatečně.

Beran (21. března – 19. dubna)

Patříte do jednoho z nejdominantnějších znamení zvěrokruhu. Máte silnou sexuální touhu a jste ochotni udělat první krok jen proto, abyste dosáhli svého cíle. Milujete milování se svým partnerem a svádění i po několika letech vztahu.

Vždy chcete dokázat, že vy jste ten nejvhodnější člověk, co se týče sexu, a kladete na sebe velké požadavky, abyste se stali těmi nejlepšími, co se týče provádění sexu.

Býk: Jste opravdu smyslný člověk, zdroj: Kotin / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Příležitostné vzrušení v posteli je přesně to, pro co žijete, společně s vaší touhou po svobodě a dobrodružství. Uděláte cokoliv, jen aby váš dnešní den byl jiný než ten předchozí. Máte strach ze závazku, pokud si nejste jisti, že dotyčný člověk je pro vás ten pravý, ovšem to vám nezakazuje mít silnou sexuální touhu, která vás bude pohánět na vaší cestě za dobrodružstvím.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud najdete člověka, který vás bude milovat stejně jako vy jeho, vaše sexuální touha dojde do extrému. Sex musí být láskyplný, abyste si ho mohli užít naplno. Během sexuálních hrátek vaše fantazie i výdrž fungují naplno, nikdy se nestane, že by si váš partner váš pohlavní styk neužil. Intenzivní orgasmus je něco, co váš partner vždy prožije, když se s vámi ocitne v posteli.

Zdroj článku: