Překrucujete fakta, abyste získali něčí náklonnost? Nejspíše za to může astrologie

Překrucujete fakta, abyste získali něčí náklonnost? Nejspíše za to může astrologie
Dobarvování pravdy může být hezké, pokud něco potřebujete překroutit k obrazu svému, ovšem často končí zjištěním, že celá pravda je někde jinde. Přesto někteří z nás soustavně překrucují fakta, aby si získali něčí náklonnost, a pokud patříte do jednoho z následujících znamení zvěrokruhu, zřejmě to děláte také.

Panna (23. srpna – 22. září)

Z celého srdce nenávidíte, pokud je něco neefektivní, a pokud je neefektivní přesvědčování někoho jiného pomocí pravdy, překroutíte ji, abyste si získali náklonnost nějaké osoby. Je-li něco efektivnější, použijete to.

K dokončení svého momentálního úkolu jste ochotni udělat cokoliv, včetně lhaní ostatním, pokud vám to pomůže. Myslíte si o sobě, že vy jste jediní, kdo dokáže fungovat správně a plnit správně pokyny těch, kteří vás o něco požádali, a abyste se ujistili, že budete mít pověst této spolehlivé bytosti, někdy jdete až za hranice čestného jednání.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Všichni, kteří vás znají krátce, si myslí, že jste ti správní lidé, pokud chtějí někomu důvěřovat. A nebudeme lhát, spousta těch, kteří vás znají již několik desetiletí, si to myslí také. Ovšem máte i své temnější stránky. Nikdy nechcete ztratit svou tvář ztrapněním a také nechcete uznat, že jste udělali chybu, pokud se dostanete do dění hádky. Fakta překrucujete proto, že se bojíte prohry. Před svou rodinou totiž nechcete vypadat trapně.

Bohužel jakmile s překrucováním pravdy jednou začnete, může se to změnit ve vaši závislost, z níž těžko hledáte cestu ven.

Blíženci (21. května – 21. června)

Fakta překrucujete vždy a všude, většinou nevědomě, což je nejhorší, pokud s tím hodláte přestat. Veškeré vaše problémy (či alespoň valná většina) jsou způsobeny tímto vaším zlozvykem. Jste nestálí a jde vám pouze o to, abyste si získali pozornost všech lidí ve vašem okolí.

Chcete být hýčkáni, a proto překrucujete fakta. Často si vymýšlíte důvody, proč něco nemůžete udělat, nebo předstíráte, že vás něco bolí, jen aby se o vás ostatní zajímali. Máte problémy se stavy podobnými depresi, a máte rádi, pokud s vámi někdo sympatizuje –⁠ nejlepší cesta k překrucování faktů.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Překrucujete pravdu vždy, když se vám to hodí. Neradi hovoříte čistou pravdu, vždy si k ní musíte něco domyslet. Jste extrémně nedůvěřiví ke komukoliv, třebaže se jedná o vašeho nejlepšího přítele. Lžete svým přátelům, abyste získali určité výhody, a pevně věříte, že vašim lžím vaši přátelé uvěří. Pokud někomu vykládáte něco špatného o ostatních lidech nebo o vaší minulosti, s největší pravděpodobností se tato informace nezakládá na stoprocentní pravdě, ale něco si vy osobně domyslíte.

Zdroj článku: