Jací jste rybáři podle horoskopu?

Jací jste rybáři podle horoskopu?
Milujete rybaření anebo jste se rozhodli pro tento druh sportu a nevíte, jak vám to půjde? I v tom vám dokáží poradit hvězdy! Přečtěte si, zda právě vy jste zrozeni pro rybaření, nebo se do něho raději nepouštějte! 

Beran 21. 3. – 20. 4. 

Berani jsou velice silná a bojovná znamení, která se nebojí žádných překážek. Platí to nejen o jejich životě, kterým se úspěšně probojují, ale také o jejich koníčcích. Nic snadno a bez boje nevzdají, a to platí i o rybaření. Můžete být skvělými rybáři, protože pro svůj úlovek uděláte všechno, co je ve vašich silách. 

Býk 21. 4. – 21. 5. 

O Býcích se ví, že jsou obecně líná a pohodlná znamení. Mají rádi svou komfortní zónu a neradi se pouštějí do něčeho, co naruší jejich každodenní pohodlí. Pokud chcete začít s rybařením, Býci, budete se muset hodně přemoci a mít silnou vůli. Pravděpodobně však dobrým rybářem nebudete, pokud k tomu nemáte vztah odmala.  

Blíženci 22. 5. – 21. 6.  

Blíženci mají tendenci se neustále někam pohybovat a prozkoumávat vše nové. Nikdy se nezaseknou na jednom místě a budou chtít vyzkoušet vše, co je láká. Pokud právě vás oslovilo rybaření, máte k tomuto koníčku dobré předpoklady. Budete totiž stále toužit po nových úlovcích a nových zážitcích spojených s rybařením. 

Rak 22. 6. – 22. 7. 

Lidé ve znamení Raka mají velice komplikovanou osobnost. Jste spíše domácký a ochranitelský typ a vaším největším zájmem je starost o domácnost. Pokud se rozhodnete pro rybaření, nemusí to být ve vašem případě zlá volba. Ale spíše než o zábavu, vám půjde o opravdový lov, abyste se doma mohli pochlubit vlastním úlovkem.  

Lev 23. 7. – 22. 8. 

Lev je rozený vůdce a organizátor jakýchkoli akcí. Záleží mu na tom, aby bavil ostatní, a naopak mu nedělá dobře, má-li být sám. Rybaření je spíše aktivita pro samotáře, což by mohli ocenit pouze introvertní Lvi. Velkou zábavou se pro vás rybaření může stát v případě větší společnosti přátel, kteří sdílí stejný koníček. 

Rybaření je spíše aktivita pro samotáře, Zdroj: AleMasche72 / Shutterstock

Panna 23. 8. – 22. 9. 

Panny jsou osobnosti, které touží po dokonalosti a čistotě. Chtějí mít ve všem pořádek a jsou taky hodně pedantské. Jde vám převážně o to, abyste dobře vypadali za každých okolností a oslnili své okolí. Rybaření by pro vás nemělo příliš cenu, protože u této činnosti přijdete do styku se spoustou nečistot, zvláště u vás půjde veškerá elegance stranou. 

Váhy 23. 9. – 23. 10. 

Váhy umí okouzlit svou charismatickou osobností i příjemným vzezřením. Snažíte se vždy působit diplomaticky a inteligentně a zároveň být dobrým bavičem svého okolí. Rádi se obklopujete dobrými lidmi a máte potřebu neustále podnikat nová dobrodružství. Jestliže si vyrazíte na ryby se svou partou, bude to pro vás nejlépe strávený čas.  

Štír 24. 10. – 22. 11. 

Lidé ve znamení Štíra jsou dobrotiví a k druhým se snaží být vždy úslužní. Někdy ale mohou působit povýšeně a mohou být okolím nepochopené. Vždy však jdeme za svými sny a rozhodně disponujete silnou vůlí. Můžete se stát dobrými rybáři právě díky své pevné vůli a nadšením pro věc, které se věnujete.  

Střelec 23. 11. – 21. 12. 

Střelci oplývají veselou a energetickou povahou, která je dostává tam, kam v životě chtějí. Jsou schopni se nadchnout pro několik věcí a ty s nadšením vykonávat. Většinou se však rozhodnete pro jeden koníček, který se stává vašim celoživotním. Ačkoli jste stvoření pro aktivní koníčky, sportovní rybolov vás může také nadmíru oslovit.  

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.  

Kozoroh je známý svou pracovitostí a při všem, co dělá, je velice vytrvalý. Jak svou práci, tak i své záliby vždy vykonává s pílí a s opravdovým zapálením. Kozoroh proto může být skvělý rybář a zejména jeho vytrvalost mu přinese vytoužené úlovky. 

Vodnář 21. 1. – 20. 2. 

Pokud hledáte dobrého společníka a člověka pro každou zábavu, se kterým se rozhodně nebudete nudit, pak to musí být jedině Vodnář. Je to velice nápaditý a přemýšlivý člověk, který se vždy snaží pobavit své okolí. Pokud vaši přátelé navrhnou výlet s rybařením, zažijete zde opravdu dobrou zábavu.

Ryby 21. 2. – 20. 3. 

Ryby se snaží proplouvat svým životem a žít ho tak, jak mu jej osud nadělil. Důležité je pro něho pevné zázemí a okruh svých nejbližších, bez nichž se cítí velmi osaměle. Rybaření pro vás může být skvělou aktivitou, při níž si odpočinete. Navíc strávíte velmi příjemné chvilky se svými blízkými.  

Zdroje článku: