Chris Pratt nám brzy dokáže, že umí hrát i mnohem vážnější role. Důkazem bude nadcházející seriál The Terminal List, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na bývalého snipera amerického námořnictva jménem James Reece (Chris Pratt), který během jisté tajné mise jako jediný přežije nečekaný útok na jeho jednotku. Po svém návratu domů je však plný protichůdných myšlenek a otázek, jak vůbec k něčemu takovému vlastně mohlo dojít. Brzy se ale dobere k hrozivé pravdě. Dozví se totiž, že za útokem na jeho tým nakonec nestál nepřítel, nýbrž lidé z jejich vlastních řad. Tedy ti samí lidé, kteří ho na onu tajnou misi vyslali.

Jamesův cíl je tedy jasný. Odveta. A to se vším všudy. Problémů je však hned několik. Zodpovědní lidé jsou součástí nejvyšších pater moci, tudíž dostat se k nim nebude vůbec jednoduchým úkolem. Navíc se zdá, že je na celou akci zcela sám. Nedostane se mu žádné podpory a pomoci. Tedy samozřejmě kromě té od své rodiny, která se však brzy také ocitne v nebezpečí. James se také v rámci své cesty za odplatou bude muset eventuálně postavit i svým námořnickým kolegům, kteří však s oním podrazem nemají nic společného. Jak daleko tedy bude ochoten zajít, aby své druhy řádně pomstil? Seriál bude adaptací stejnojmenné předlohy od Jacka Carra, která vyšla v roce 2020. 

O scénář k seriálu se postarali Max Adams a Olumide Odebunmi, kteří už s akčním žánrem mají určité zkušenosti. Showrunnerem se však stal David DiGilio, který například stojí za vznikem seriálu Traveler z roku 2007. Kromě Pratta se dočkáme herců jako Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal a Nick Chinlund.

Oficiální premiéra je stanovená na 1. 7. 2022.