Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Celebrity v ŠOKU: Po červenom koberci behala NAHÁ a potretá KRVOU... Zasahovala ochranka!

Škandál v Cannes Zobraziť galériu (6)
Škandál v Cannes (Zdroj: SITA)

CANNES - Vo francúzskom meste Cannes aktuálne prebieha 75. ročník Medzinárodného filmového festivalu. Svoju premiéru mal aj počin s názvom Three Thousand Years of Longing. Slávnostné chvíle na červenom koberci nečakane narušila neznáma žena, ktorá sa postarala o poriadny rozruch.

Nepozvaný hosť! Medzinárodný filmový festival v Cannes je nielen prehliadkou zaujímavých filmov. Slávne celebrity na červenom koberci predvádzajú krásne róby a dokonalú vizáž. Inak tomu nebolo ani na piatkovej premiére počinu od režiséra  Georga Millera - Three Thousands Years of Longing, v ktorom stvárnili hlavné úlohy Idris Elba a Tilda Swinton. 

Galéria: FOTOGALÉRIA zo slávnostnej premiéry filmu Three Thousand Years of Longing

Pozornosť prítomných na seba strhli najmä herec Idris Elba a jeho krásna manželka Sabrina Dhowre. Tá v bielych šatách vyzerala nádherne a pózovanie fotografom si ozaj užívala. Idris bol v roku 2018 zvolený za Najsexi muža planéty a aj teraz dokázal, že mu tento titul patrí právom.

Idris Elba a  Sabrina Dhowre Elba
Zobraziť galériu (6)
Idris Elba a Sabrina Dhowre Elba  (Zdroj: SITA)

Slávnostnú atmosféru však narušila neznáma aktivistka. Na červený koberec nabehla len v nohavičkách, ktoré mala potreté červenou farbou. Tá mala navodzovať dojem, že je od krvi. Na prsiach mala tmavovláska farby ukrajinskej vlajky a nápis - Stop Raping Us (Prestaňte nás znásilňovať). Rovnaké slová použila, keď kričala na prítomných. 

Škandál v Cannes
Zobraziť galériu (6)
Škandál v Cannes  (Zdroj: SITA)

Netrvalo dlho a pribehla ochranka, ktorej sa podarilo aktivistku spacifikovať. Viacerí hostia však neskrývali, že sú v šoku a na ich tvári bolo badať prekvapené výrazy. 

VIDEO: Neznáma aktivistka sa na premiére postarala o poriadny rozruch. 

Škandál na festivale v Cannes: Nahú aktivistku musela spacifikovať ochranka (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Medzinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu