Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Voľby 2022: Na starostu Nového Mesta bude kandidovať miestny poslanec Andrej Árva

Andrej Árva
Andrej Árva (Zdroj: Facebook/Andrej Árva)

BRATISLAVA – Na starostu bratislavského Nového Mesta bude v tohtoročných komunálnych voľbách kandidovať novomestský miestny poslanec Andrej Árva. Volebný program spolu s tímom chce predstaviť počas letných prázdnin.

"Primárne ma trápi neefektívne míňanie verejných financií, žalostná úroveň starostlivosti o majetok mestskej časti a v neposlednom rade aj neschopnosť miestneho úradu napĺňať potreby obyvateľov," skonštatoval Árva.

 

Vážené Novomešťanky, vážení Novomešťania, Pred ôsmimi rokmi v roku 2014 som sa stal súčasťou novomestskej komunálnej...

Posted by Andrej Arva on Monday, April 4, 2022

Poznamenal, že úspešné riadenie mestskej časti sa dá robiť iba vtedy, ak sú orgány obce, starosta a miestne zastupiteľstvo v čo najväčšej možnej miere v zhode, aj napriek rozdielnosti názorov na riešenie čiastkových problémov, a vedia vzájomne spolupracovať. Na základe skúseností však môže povedať, že takýto stav je v mestskej časti ojedinelý a prevládajú napäté vzťahy, čo podľa neho prináša v konečnom dôsledku stagnáciu mestskej časti, prípadne pomalé napredovanie. Kritizuje tiež neplnenie uznesení zastupiteľstva či predkladanie dôležitých materiálov v nízkej kvalite a na poslednú chvíľu, bez diskusie v komisiách.

Víziu i spôsob riešenia problémov v mestskej časti plánuje priblížiť vo svojom volebnom programe. Spolu s volebným tímom ho chce predstaviť počas letných prázdnin.

Viac o téme: VoľbyNové mestoAndrej Árva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu