Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Harry a Meghan opäť šokujú: Vlastná REALITY ŠOU a... Aha, ako sa muchlovali na verejnosti!

Princ Harry s manželkou Meghan Zobraziť galériu (2)
Princ Harry s manželkou Meghan (Zdroj: profimedia.sk)

SANTA BARBARA - Odmenila ho sladkými bozkami! Nie je žiadnym tajomstvom, že princ Harry (37) vyrástol na konskom póle, ktorému sa venuje aj po tom, ako sa presťahoval do Spojených štátov amerických. Počas uplynulého víkendu sa spolu so svojím tímom radovali z víťazstva. Podporiť ho prišla jeho krásna manželka Meghan (40), s ktorou pre verejnosť plánujú skutočnú lahôdku.

19. máj je dátum, ktorý je pre princa Harryho a jeho manželku Meghan ozaj výnimočný. Práve v tento deň oslavujú výročie svojho sobáša. Dvojica si povedala "áno" pred štyrmi rokmi a spoločne sa radujú zo synčeka Archieho (3) a dcérky Lilibet (11 mesiacov).

Všetko nasvedčuje tomu, že iskra z manželstva tejto dvojice nevyprchala ani s príchodom rodičovských povinností. Dôkazom sú fotografie z uplynulého víkendu, keď princ Harry absolvoval turnaj v konskom póle. Na podujatí mal nepochybne najatraktívnejšiu fanúšičku - svoju krásnu manželku Meghan. Tá ho po víťazstve odmenila bozkami a viackrát ho zamilovane hladkala a objímala. 

Princ Harry s manželkou Meghan si na verejnosti bežne prejavujú svoju lásku.
Zobraziť galériu (2)
Princ Harry s manželkou Meghan si na verejnosti bežne prejavujú svoju lásku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Pre niektorých členov monarchie sú takéto prejavy lásky a nežnosti na verejnosti tabu. Avšak Harry a Meghan sa zriekli svojich oficiálnych kráľovských povinností a vybrali si život bežných smrteľníkov. Aj keď nie až tak celkom obyčajných...

Galéria: Harry a Meghan

V médiách sa počas uplynulých dní objavili poriadne prekvapivé správy. Ako informuje portál Page Six, spoločnosť Netflix plánuje vlastnú reality šou Harryho a Meghan, ktorá by bola robená na spôsob projektu, aký majú Kardashianky.

Párik vraj v roku 2020 po presťahovaní sa do USA podpísal s Netflixom zmluvu na 100 miliónov dolárov. Kamery im napríklad robili spoločnosť minulý mesiac, keď spoločne zavítali do Holandska na Invictus Game. 

Zatiaľ nie je známe, čo všetko sa v špeciálnom dokumente objaví. Momentálne sa tiež vedú diskusie o tom, kedy sa tento projekt dostane k divákom. Isté ale je, že ich nebude málo...

Viac o téme: Princ HarryKráľovská rodinMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu