A je to tady. Ani ne rok před premiérou se k nám konečně přiřítil vůbec první trailer na další díl legendární filmové série Mission: Impossible, který ponese název Dead Reckoning Part One. Podívat se na něj můžete výše. A jak se zdá, čeká nás velkolepá podívaná se vším všudy. Do sedmého dílu se vrací kromě Ethana Hunta (Tom Cruise) celá řada starých známých, přičemž se dočkáme i několika nováčků. A jelikož má po filmu následovat i díl osmý, tak lze logicky předpokládat, že ten se zas bude jmenovat Mission: Impossible — Dead Reckoning Part Two. Oba dva filmy by tak měly být závěrečnými částmi celé legendární akční série, které by měly velkolepé dobrodružství Ethana Hunta jednou provždy uzavřít.

Je tedy možné, že slavného filmového agenta čeká ušlechtilá smrt v boji? To se necháme překvapit. Můžeme ale asi očekávat podobný scénář, ke kterému se ubraly i poslední dva Avengers snímky. První část Dead Reckoning bude patrně zakončená nějakým hrozným cliffhangerem, kdy to s našimi hrdiny nebude vůbec vypadat dobře. A teprve ve druhé části se budou muset opět postavit na nohy, aby se všemi padouchy řádně zatočili.

Celkový rozpočet sedmého dílu byl vyloženě enormní. Snímek totiž stál až 290 milionů dolarů, což znamená, že film se již dostal do TOP 10 nejdražších snímků všech dob. Svým rozpočtem tak překonal velkofilmy jako Star Wars: Vzestup Skywalkera, Solo: A Star Wars Story a Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti. O sedmý i osmý díl se opět stará režisér Christopher McQuarrie, který již natočil předešlé dva vydané filmy. Sedmého dílu se dočkáme 13. 7. 2023, osmého zas 27. 6. 2024.

Co na nový trailer říkáte?