Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotnú Plačkovú ZADRŽALI na letisku: Kontrole sa nepozdávalo TOTO... Mala čo vysvetľovať!

Zuzana Plačková mala na letisku čo vysvetľovať. Zobraziť galériu (3)
Zuzana Plačková mala na letisku čo vysvetľovať. (Zdroj: Instagram Z.P.)

VIEDEŇ - Zuzana Strausz Plačková (30) sa v týchto dňoch vrátila domov z dovolenky v slnečnom Turecku. Hneď po prílete do Viedne ju však čakalo nepríjemné prekvapenie. Kontrola na letisku ju zadržala... A brunetka mala čo vysvetľovať!

Zuzana Strausz Plačková hlboko do vrecka nemá a patrične to na nej aj vidno. Jej ruky zdobí niekoľko luxusných náramkov a na prstoch sa ligocú zlaté prstene. To zrejme udrelo do očí aj colníkom na letisku vo Viedni. Len čo pristála, už ju aj "brali". A brunetka mala čo vysvetľovať - kontrolu zaujímalo, kde všetky šperky nabrala. 

Galéria: Zuzana Plačková

„Samozrejme, ako inak, ideme z Turecka a na colnej kontrole nikoho nezastavili, iba mňa. A tentokrát skrz zlato, skrz náramky Cartier. Takže teraz mi tu vypisujú papiere a budem musieť všetky doklady, ktoré som platila za Cartier, čo som ich kúpila vo Viedni, poslať. Tak toto som ešte nezažila,“ informovala fanúšikov na sociálnej sieti Plačková.

Tehotnú Plačkovú ZADRŽALI na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

O pravosti jej šperkov však určite nepochybuje ani jeden z nich - veď neraz sa podnikateľka na Instagrame chválila zábermi priamo z ich nákupu. „Že vraj normálne si máš odfotiť faktúry do telefónu a máš ich mať, aby si sa preukázal. Ešte šťastie, že som ich nakupovala naozaj vo Viedni a v Cartieri, že tie doklady mám,“ vysvetlila prekvapená Zuzana. 

„Zrejme je to nejaká novinka v Rakúsku, pretože keď sa nepreukážete dokladom, že ste si to kúpili už dávno predtým, tak musíte tovar precliť. Neviem, či je to len pri návrate z Turecka, ktoré je známe pašovaním zlata a hlavnej fejkami. Písalo mi veľa ľudí, že museli napríklad precliť 12 rokov starú retiazku na krku, pretože od nej nemali doklad,“ dodala českému Blesku známa Slovenka. 

Tehotnú Plačkovú ZADRŽALI na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu