Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa blondínka si "ukladala" prsia rovno na červenom koberci: Lady, trčí vám bradavka!

Victoria Hervey Zobraziť galériu (3)
Victoria Hervey (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES - Vie, ako si uchmatnúť pozornosť! Reč je o niekdajšej anglickej modelke a "It girl" Victorii Hervey (45), ktorá sa rada pýši svojím urodzeným pôvodom. Lady, podobne ako mnohé celebrity, zavítala na Medzinárodný filmový festival do Cannes, kde sa na červenom koberci postarala fotografom o "podívanú".

Ako sme už na topkách spomínali, Medzinárodný filmový festival v Cannes je nielen prehliadkou vydarených počinov. Mnohé modelky sa na červenom koberci predvádzajú v zaujímavých róbach z prestížnych módnych domov. Istá aktivistka sa ale postarala o škandál, keď chcela poukázať na zverstvá páchané na Ukrajine. 

Svojich päť minút slávy si v nedeľu, počas slávnostnej premiéry filmu Forever Young uchmatla aj Lady Victoria Hervey. Hoci na červenom koberci žiarili Carla Bruni, Sharon Stone, Sara Sampaio, Eva Herzigová a iné krásky so zvučnými menami, aj táto blondínka si zaručila zmienku v médiách. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z premiéry filmu Forever Young

Victoria, ktorá je dcérou 6. markíza z Bristolu, si obliekla odvážne strihané šaty, ktoré toho z jej tela dosť odhaľovali. Ich strih vyžadoval, aby nechala podprsenku doma. A to sa jej pri pózovaní fotografom vypomstilo. Človek by si ale pri pohľade na jej spokojný úsmev na tvári povedal, že nešlo o náhodu... Zaujímavé rozhodne sú aj momentky, na ktorých si Hervey svoje "neposlušné" prsia napráva. Ehm, nebolo by lepšie zvoliť šaty, ktoré by jej viac sedeli?

Victoria Hervey
Zobraziť galériu (3)
Victoria Hervey  (Zdroj: profimedia.sk)

Victoria Hervey
Zobraziť galériu (3)
Victoria Hervey  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Victoria HerveyMedzinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu