Beran

21. 3. – 20. 4.

Věnujte se teď spíše kariéře než milostným aktivitám, mohou se objevit výhodné možnosti v zahraničí. V rodinném kruhu vám vyčítají nedostatek vtipu, neboť berete vše vážně a neumíte se sami sobě zasmát, také dejte pozor na kritičnost v práci nebo vůči kamarádům.

Nejlepší den: 26. 5.

Nejhorší den:29. 5.

Býk

21. 4. – 21. 5.

V lásce jste naprosto nekritičtí a můžete se lehce zamilovat, takže se připravte tak trochu na hlavu v oblacích. V práci se daří zejména pedagogickým či úředním typům. Jestliže jste kreativní jedinec, zaměřte se na nějaký koníček, který vás uspokojí více než zaměstnání.

Nejlepší den: 24. 5.

Nejhorší den: 25. 5.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Nevkládejte do vztahů hluboké emoce, v této oblasti se vám nyní až tolik nedaří, tudíž nemá cenu přehánět. Naproti tomu máte ideální čas, pokud jste kariérně založení. Je dobré přemýšlet o své budoucnosti, a pokud se objeví nějaké problémy, žádný strach, vše se vyřeší.

Nejlepší den: 28. 5.

Nejhorší den: 23. 5.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Venuše se v sobotu přesune do znamení Býka a pro většinu z vás je toto období pozitivní pro partnerské vztahy. Jste ve vztahu spokojeni a za všech okolností jste pozitivní, je vhodné zaměřit se na volno časové aktivity ve dvou. Také se vám vytvářejí ideální pracovní podmínky.

Nejlepší den: 27. 5.

Nejhorší den: 26. 5.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Můžete si připadat zvýšeně přitažliví a velmi se vám daří ve vztazích a lásce. Věnujte se proto milované osobě co nejvíce, sklidíte ovoce. Toto období máte také touhu pomáhat charitám a starat se o lidi či zvířata, bohužel vás však vaše oficiální zaměstnání neuspokojuje.

Nejlepší den: 23. 5.

Nejhorší den: 24. 5.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Partnerské vztahy jsou koncem května stabilní a vy více toužíte po jemných projevech. Naopak v práci nečekejte za svou snahu velké uznání, to platí spíše v milostné a kulturní oblasti. Jestliže chcete ušetřit peníze, dejte pozor, aby to nebylo na nesprávném místě.

Nejlepší den: 26. 5.

Nejhorší den: 28. 5.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Milé Váhy, Mars se 25. 5. přesune do Berana a vám nastanou vhodné dny pro práci. Naleznete na své profesi něco šťavnatého, i do podnikání se klidně vrhnete sami, a navíc s pozitivním výsledkem. Velkou devízou je, že jste odvážní a nemáte tolik zábran, jako tomu bývá jindy.

Nejlepší den: 25. 5.

Nejhorší den: 27. 5.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Máte teď častěji černé myšlenky a potřebujete někoho, kdo je zmírní. Příznivé pro vás je, pokud pracujete s lidmi a můžete se zviditelnit, v lásce se však chovejte neutrálně a neočekávejte příliš velké projevy. Co se týče vašich přátelství, mohou se výrazně zlepšit.

Nejlepší den: 24. 5.

Nejhorší den: 23. 5.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Nestyďte se, jestli se chystáte vyjít se svými výrobky či produkty na světlo. Čekají vás příznivci a zejména klienti, kteří je ocení. Konečně pro vás také nastala doba, kdy je čas na naplnění vašich milostných snů a přichází ke slovu vaše bezprostřednost a spontánnost.

Nejlepší den: 29. 5.

Nejhorší den: 25. 5.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Nebývá to sice u vás zvykem, ale nyní máte kvůli retrográdním planetám slabší komunikativní dovednosti. Ve svém chování jste teď samotářští a ve vztazích uzavření, ale ani ve vaší profesi to není to pravé ořechové, protože se bojíte říct nahlas své plány.

Nejlepší den: 27. 5.

Nejhorší den: 26. 5.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Procházíte zkouškou, kde máte ukázat, že dovedete dělat kompromisy. V kolektivu získáte lepší pozici, protože jste schopni velké myšlenkové disciplíny a lidé vám důvěřují. Co se týče lásky, je vám teď taktéž přáno, neboť jste ke svému zlatíčku více otevření a přítulní.

Nejlepší den: 23. 5.

Nejhorší den: 29. 5.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Máte tendenci velmi tvrdě pracovat, přičemž díky tomu pociťujete hluboké uspokojení. Vaše úsilí se zúročuje a vaše práce přináší lidem užitek, což vás naplňuje pocitem smysluplnosti. Naopak je tomu v partnerských vztazích, kde panuje určitý odstup a Venušina nepřízeň.

Nejlepší den: 25. 5.

Nejhorší den: 28. 5.

Zdroj: E.M.A. Europe