Společnost NielsenIQ kupuje společnost CGA, aby si vybudovala vedoucí pozici na trhu v oblasti lokálních měření

Akvizice vytváří první kompletní pohled na on-premise a off-premise měření

Společnost NielsenIQ, globální poskytovatel informačních služeb, dnes oznámila akvizici společnosti CGA, která je koncovým poskytovatelem informací o on-premise trhu. Tato akvizice navazuje na investici společnosti NielsenIQ do společnosti CGA z roku 2009 a přinese nejinovativnější a nejpodrobnější řešení pro měření a získávání informací o alkoholických nápojích, jehož jediným cílem je pomoci klientům dosáhnout růstu.

Společnosti NielsenIQ a CGA se spojí a urychlí pokrytí - odstraní slepá místa klientů a poskytnou kompletní pohled na měření on- a off-premise. Jedná se o bezprecedentní a vzrušující milník pro odvětví alkoholických nápojů, neboť bezkonkurenční globální působnost, důvěryhodná data a inovativní platforma společnosti NielsenIQ se spojí s předním sledováním prodeje společnosti CGA.

Celosvětově má trh s alkoholickými nápoji hodnotu více než 1,6 bilionu dolarů a očekává se, že v příštích pěti letech vzroste o sedm procent. Vzhledem k roztříštěnosti prodejních kanálů potřebují hráči na celém světě soudržný přehled o svých vícekanálových prodejích, aby mohli efektivně plánovat budoucnost. Aby byl tento růst umožněn, budou data a aktiva CGA plně integrována do platformy Connect společnosti NielsenIQ a poskytnou trhu přesnost dat a analytická řešení, která mu umožní zůstat konkurenceschopný. Schopnost rychle vizualizovat a analyzovat data umožní klientům pochopit souhru mezi výkonem on-premise a off-premise k identifikaci trendů a získání plného přehledu o trhu.

"Mít přehled o on-premise prodejích je pro naše klienty BevAl nesmírně důležité, vzhledem k obrovskému objemu prodejů procházejících tímto kanálem. Ukončení provozu barů, restaurací a nočních klubů během COVID ukázalo přenositelnost objemu přes on-premise kanály a mimo ně,“ říká Kim Cox, SVP Client Success s NielsenIQ. "Integrace CGA dat do naší Connect platformy je klíčová pro pochopení vzájemného působení on-premise a off-premise, analýzu obchodu našich klientů napříč kanály a poskytnutí co nejúplnějšího pohledu na obchodní výkonnost."

"On-premise přináší významné výsledky z hlediska tržeb v dolarech, kdy spotřebitel platí prémii za spotřebu ve společenském prostředí nebo místě,“ říká generální ředitel společnosti CGA Phil Tate. "Pokud si prohlížíte on-premise a off-premise data v silech, existují slepá místa pro celkový trh, poznatky o zákaznících a celkovou obchodní výkonnost."

"Touto investicí společnost NielsenIQ pokračuje v partnerství s předními společnostmi, které poskytují jedinečná řešení, jež doplňují naše špičkové schopnosti v oblasti měření dat, analýzy a vhledů,“ říká Rachel White, Managing Director UK & Ireland, NielsenIQ. "Náš závazek investovat a inovovat v globálním měřítku s průlomovým pokrytím předních kanálů podpoří rozmach klientů v celosvětovém měřítku."

O společnosti NielsenIQ

Společnost NielsenIQ, globální společnost poskytující informační služby, přináší zlatý standard ve spotřebitelském a maloobchodním měření prostřednictvím nejpropojenějšího, nejúplnějšího a nejužitečnějšího porozumění vyvíjejícímu se globálnímu, vícekanálovému spotřebiteli. NielsenIQ je zdrojem důvěry pro odvětví, kterým poskytujeme služby, a průkopníkem definujícím příští století spotřebitelského a maloobchodního měření. Naše data, propojené poznatky a prediktivní analýzy optimalizují výkonnost společností z oblasti CPG a maloobchodu, přibližují je komunitám, kterým slouží, a pomáhají jim podpořit jejich růst.

NielsenIQ, společnost z portfolia Advent International, působí na více než 90 trzích a pokrývá více než 90 % světové populace. Další informace naleznete na stránkách NielsenIQ.com.

O společnosti CGA

CGA Strategy Ltd je datová a výzkumná poradenská společnost pro OOH (out of home) trh s potravinami a nápoji, specializující se na měření trhu, spotřebitelský výzkum a plánování umístění. To, co odlišuje CGA od ostatních, je její jedinečná schopnost přistupovat ke třem klíčovým typům dat (nabídka, poptávka a spotřebitel) a poté tato data triangulovat tak, aby poskytovala co nejúplnější a nejpřesnější obraz o komkoli v sektoru mimo domov. Ze svých kanceláří v Manchesteru ve Velké Británii a Chicagu v USA spolupracují odborníci CGA s mnoha největšími světovými spotřebitelskými značkami, včetně výrobců nápojů, vlastníků spotřebitelských značek, dodavatelů potravin a velkoobchodníků, stejně jako maloobchodníků s hospodami, bary a restauracemi a vládními subjekty. Posláním společnosti CGA, která byla založena v roce 1992, je využít svých fenomenálních dat a odborných poznatků o odvětví volného času, aby těmto značkám poskytla konkurenční výhodu a rychleji je dostala tam, kde chtějí být. Další informace najdete na stránce: www.cga.co.uk.

Zobrazit zdrojovou verzi na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220607005485/en/

Kontakty

Stephanie Manning (Europe) Stephanie.Manning@NielsenIQ.com

Gillian Mosher (North America) Gillian.Mosher@NielsenIQ.com

Zdroj: NielsenIQ

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-trh-nápoje-firmy-NielsenIQ

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.