Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Brutální napadení fotbalisty v Chebu: Hráč do soupeře bušil jako do boxovacího pytle

Autor: sm

Diváci nemohli uvěřit vlastním očím! Málokdo z nich asi čekal, že by obyčejný duel v krajském přeboru mohl přinést takhle drastickou podívanou. Během posledních minut v utkání totiž jeden z hostujících hráčů svalil protihráče k zemi a pěstně ho napadl.

Mělo to být obyčejné poklidné utkání krajského přeboru Karlovarského kraje. Namísto toho se závěr duelu mezi domácí Toužimí a Chebem změnil v surový útok na soupeře.

V utkání mezi týmy, jež v tabulce sousedí, drželo domácí mužstvo těsný náskok 3:2. Poslední minuty zápasu ale přišel zkrat, kterým nikdo z přítomných nemohl uvěřit. Po souboji o míč zůstal ve středu hřiště ležet jeden hráčů Chebu. Jeho spoluhráč ihned vystartoval za fotbalistou Toužimi, kterého považoval za viníka, srazil ho na zem a začal do něj bušit »hlava nehlava«.

Celý útok se bleskově snažili uklidnit domácí hráči, ale situaci na hřišti se podařilo dostat pod kontrolu až trojici rozhodčích. Sudí pak celou záležitost popsal do zápisu o utkání: „Červená karta během zápasu, hrubé nesportovní chování, fyzické napadení soupeře v nepřerušené hře. Udeření protihráče pěstí zezadu a poté opakované udeření pěstí velkou intenzitou, který již ležel na zemi."

Na sociálních sítích se později objevila fotka napadeného fotbalisty. Ze snímku je zřejmé jakou sílu při útoku chebský hráč použil, vzhledem k tomu, že fotbalistovi zůstal v hlavě důlek.

O dalším hráčském osudu útočníka se ale teprve rozhodne.