VIDEOSTREAM ZDARMA: Setkání lídrů českého stavebnictví 2022

ČTK bude v pátek 24. června 2022 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line Setkání lídrů českého stavebnictví 2022. Témata: aktuální situace ve stavebnictví, strategie výstavby dopravní infrastruktury v ČR 2022 až 2025, klíčové kroky pro budoucí "zelené stavebnictví" v ČR a koncepce nastartování přílivu chybějících pracovních sil do stavebnictví. Zúčastní se předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09), místopředseda vlády a ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL), místopředseda vlády pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš (Piráti), ministr dopravy Martin Kupka (ODS), ministryně životního prostředí Anna Hubáčková (za KDU-ČSL), budoucí guvernér ČNB Aleš Michl a předseda představenstva společnosti Central Group Dušan Kunovský.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČESKÉ NOVINY:

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2222410?h=a7a155fe0c7326f5f91b0ed7443c0e47

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/d8NVyDvsnZU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-stavby-vláda-Praha-24.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Stavebnictví, bydlení a reality
Politika, veřejná správa a soudy

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.