Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlotte Crosby, známá především televizním divákům ve Velké Británii, ale díky svému působení na stanici MTV i jinde po světě, si užívá extravagantního oblečení i v požehnaném stavu. Dvaatřicetiletá kráska, která čeká své první dítě s o rok mladším partnerem Jakem Ankersem, se účastnila společenské akce na střeše hotelu Vermont v Newcastlu a zvolila k tomu opravdu kuriózní model.

Charlotte, jež prozradila, že se jim narodí holčička, zavítala i s Jakem na večírek a jako nastávající maminka vypadala trochu jako Chytrá horákyně ve stylu oblečená/neoblečená. Její broskvově oranžový overal na jedno rameno měl pouze jednu nohavici s návlekem na střevíček, a naopak na druhé straně měla sladěnou rukavici. Outfit přitom odhaloval nejen celou nožku, ale i polovinu zadečku.

Není vyloučeno, že se Charlotte, známá například z reality show Geordie Shore, Just Tattoo of Us nebo z vlastního pořadu The Charlotte Show, zhlédla ve zpěvačce Rihanně, která především v pokročilejším stadiu těhotenství překvapovala jedním odvážným kouskem za druhým. RiRi je nyní pyšnou maminkou již měsíčního chlapečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám