Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Dominika Gottová útočí: Po tvrzení, že má Mistr syna, hodí po Ivaně další granát

Dominika Gottová: Nejdřív slova o Gottově synovi, teď další rána pro Ivanu
Zdroj: herminapress.cz/koláž eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
Kniha

Vztah mezi Dominikou Gottovou, dcerou Karla Gotta, a jeho ženou, nyní vdovou Ivanou, by se dal označit za nekonečnou bitvu. Obě ženy jsou už roky na ostří nože. Olej do ohně pak přilila kniha Poslední roky s Karlem, v níž Dominika uvedla, že Mistr má údajně nemanželského syna, což logicky vyvolalo řadu bouřlivých reakcí. Dá se očekávat, že Ivana bude brzy čelit dalším nepříjemnostem. Dominika totiž míří do Česka, aby pracovala na druhé knize, a jak už v minulosti naznačila, svou nevlastní matku nehodlá šetřit.

Když Dominika Gottová (49) ve své knize uvedla, že Karel Gott (†80) měl nemanželského syna, kterého zplodil se svou údajnou milenkou Alicí Kovácsovou (55), bylo to, jako když hodí granát do obchodu s porcelánem.

„Vím, o koho jde. Dotyčný chlapec je ale nezletilý a moc se neznáme, viděli jsme se jen sporadicky. Myslím si ale, že by veřejnost měla vědět, že můj otec, Karel Gott, měl vytouženého syna. A to s ženou, která byla jeho celoživotní múzou a nyní se rozhodla odejít se svým synem žít na Kanárské ostrovy, kde jsou mimo dohled veřejnosti,“ uvedla loni Gottová v dopise, zaslaném do redakce Expresu.

Dá se logicky očekávat, že tvrzení, které sama Kovácsová nevyvrátila, rozhodně nepotěšilo Ivanu Gottovou. S ní měla Dominika už tak dost nepěkný vztah a tohle mu rozhodně nepomohlo. Vždyť pokud by to byla pravda, bylo by pro vdovu ostudou, aby veřejnost věděla, že jí legendární Zlatý slavík zahýbal. Nelze se tak divit, že se Ivana s Dominikou vytrvale odmítá bavit a nezve ji ani na vzpomínkové akce spojené s Karlem.

V plánu je druhá kniha

"Nepozvala jsi mě na vzpomínkový koncert na tátu! Asi jsi zapomněla, že jsem jeho dcera a to mi nikdo neodpáře. Každý máme v životě problémy. Já jsem se s nimi poprala, ty jsi mě neprávem zavrhla a myslím, že s tvým postupem by táta nesouhlasil. Naštěstí nejsi moje máma," odplivla si Dominika pro portál Aha! poté, co ji Ivana nepozvala na velkolepý koncert Pocta Karlu Gottovi, který se v polovině června uskutečnil v pražské O2 areně.

Dominika tak do Česka nepřijela a zůstala ve Finsku. To se ale brzy změní, plánuje totiž návštěvu své rodné půdy, a to nejen proto, aby navštívila svou milovanou maminku Antonii Zacpalovou. V plánu má totiž vydání další knihy, kterou už nyní připravuje. Samozřejmě se bude opět týkat jejího zesnulého tatínka a je dost pravděpodobné, že opět nepotěší svou nevlastní matku. V minulosti totiž opakovaně prohlásila, že toho má směrem k Ivaně na srdci víc.

Sláva otce jí prý zničila život

Dcera slavného pěvce se postarala o rozruch už v uplynulých dnech. Směrem ke svému tatínkovi totiž uvedla, že jeho sláva a s ní spojený tlak na její osobu ji poškodil. "On byl na tohle všechno zvyklý, ale já to od dětství pořád i dosud velmi špatně snáším. Mám z toho psychické problémy a docela mi to zničilo život," postěžovala si pro deník Aha! v den, kdy slavila 49. narozeniny...




Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy