Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stává se to i v lepších rodinách, dalo by se říct, ale tentokrát se nepříjemnost v podobě zamítnuté platební karty, udála dokonce v té možná nejlepší rodině na světě... Konkrétně britské princezně Beatrice (33) na hudebním festivalu Glastonbury.

Na festivalu Glastonbury, jenž je jedním z největších hudebních akcí na světě, se to pokaždé hemží hvězdami těch nejzvučnějších jmen, a tak není divu, že si jej nenechá ujít ani řada celebrit a jak je vidět, i členů královské rodiny. Jenže tentokrát asi nebude princezna Beatrice, která dorazila i se svým manželem Edoardem Mapellim Mozzim nejraději vzpomínat na návštěvu stánku bistra oceněného dokonce i Michelinskou hvězdou s názvem Pony Bistro.

Platební karta jí nebyla zamítnuta jednou nebo dvakrát, ale hned třikrát, což podle deníku Daily Star způsobilo, že se princezna hodně červenala. Posléze se vrátila ke svému manželovi a ztratila se v davu, který už netrpělivě čekal na vystoupení jedné z letošních největších hvězd Billie Eilish.

Situace ale musela být princezně o to nepříjemnější, že byla společně se svým manželem jedněmi z nejsledovanějších účastníků festivalu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám