Hlavní obsah

Jestli tě West Ham nechce, tak my ano. O Součka stojí další tři zájemci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O fotbalového reprezentanta Tomáše Součka se podle britského listu The Sun zajímají hned tři kluby z Premier League. Deník označuje budoucnost českého hráče ve West Hamu za nejistou, a tak by Součka za patřičný balík mohl získat jeden z tria Newcastle, Aston Villa či Everton.

Foto: Armando Franca, ČTK/AP

Zklamaný Tomáš Souček po prohře v Lize národů s Portugalskem.

Článek

Sedmadvacetiletý Souček je sice v polovině svého čtyřletého kontraktu, nicméně už počátkem roku rozjel vyjednávání o vylepšení smlouvy. V dubnu však kouč David Moyes nebyl spokojený s aktuálními výkony českého reprezentanta, a tak stopnul jednání o lepší gáži. V květnu se následně vyrojila spekulace, že se o dříče z Havlíčkova Brodu zajímá italský Juventus.

A teď jsou tu další kluby, které by stály o Součkovy služby.

Podle listu The Sun je patová situace mezi ním a klubem tak vážná, že by West Ham mohl klidně kývnout na 30 milionů liber (860 milionů korun), na které si londýnský klub Součka cení.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tomáš Souček loni převzal ocenění pro nejlepšího fotbalistu ČR v anketě klubu sportovních novinářů Zlatý míč.

A jmenuje právě Newcastle, Aston Villu a Everton jako trio čekajících zájemců. West Ham přitom koupil Součka ze Slavie zhruba za polovinu, tudíž by rozhodně neprodělal.

Bude Čech měnit adresu?

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články