Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

První společný snímek Hanychové se Soukupem: Takhle zamilovaný pár toká ve Španělsku

Pár si užívá romantických chvil ve Španělsku.
Zdroj: se souhlasem Agáty Hanychové
+ Dalších 7 fotografií
láska

Je to už pár dní, co tráví Agáta Hanychová (37) a její nový partner Jaromír Soukup (53) svou první dovolenou ve Španělsku. Ač je spolu pár velmi krátce, tak rozhodně na nic nečekají a několik dní po přiznání vztahu se pochlubili i společnou zamilovanou fotkou z pláže. Podívejte se, jak to zamilovaným hrdličkám sluší.

"Přejeme hezký den," uvedla Agáta Hanychová ke snímku se svou láskou, mediálním magnátem Jaromírem Soukupem na svém Instagramu.

Modelka neumožnila svým fanouškům přidávat ke snímku komentáře, avšak je mohl navíc potěšit pohled na Agátu v červených bikinách s upozorněním, že "o tom, jak se oba mají", si budou moci brzy přečíst v deníku Sedmička.

Luxusní dovolená ve Španělsku

Modelka a šéf TV Barrandov jsou spolu velmi krátce. První informaci o jejich možném vztahu sdílela redakce eXtra.cz již v pátek 17. června, a to po jejich pár týdnech známosti.

Přesto se rozhodli pro společnou dovolenou velmi brzy a rovnou vyrazili do luxusní nemovitosti Jaromíra Soukupa, kterou vlastní ve Španělsku. Ze slunného ráje tak nyní pár sleduje, jak je jejich vztah v celém Česku propíraný.

První společný příspěvek neodhalil příliš, Agáta sdílela video z pláže, kde jsou vidět jejich stíny. Je tak jasné, že si ti dva užívají velmi romantických dnů. Dcera Veroniky Žilkové se jako populární influencerka věnuje i svým sociálním sítím, propagování produktů a nefotí ji nikdo jiný než její nový partner Jaromír Soukup.

Podívejte se, jak to páru sluší.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy